Hvordan at rengøre Rust fra bronzestatuer med kemikalier

September 28

Hvordan at rengøre Rust fra bronzestatuer med kemikalier

I modsætning til andre metaller rust bronze, en favorit materiale blandt mange billedhuggere, ikke; i stedet, opstår en reaktion fra langvarig udsættelse for luft, der giver metallet en grønlig farvetone i steder. Dette kan ikke ønske blandt nogle hjem og ejendom ejere eller skulpturelle kunst aficionados, der måske ønsker at bronze til at møde nye og skinnende. De grønne pletter, omtales som "patina", kan blive ryddet væk uden megen ståhej.

Instruktioner

•Don din sikkerhed gear og sørg for, at du arbejder i et godt ventileret område med masser af bevægelige luft; Du skal arbejde med stærke kemiske agenser, der kan være skadelige, hvis dampe ikke er behandlet ordentligt, så åbner et vindue og bruge en eller flere små fans til at befri dit arbejdsområde af dampe. Hæld ren acetone i en lille plast håndvask indtil det er omkring halvt fyldt.

•DIP en skrubbe børste (ikke en stålbørste) i kemiske og generøst og energisk krat helhed af bronze. Hæld ferskvand over bronze, når du har dækket området med acetone. Dette fjerner lak frakke og skyller væk eventuelle rester, hvilket gør den faktiske rengøring job lidt lettere.

•Mix et par skefulde af eddike med et par overdænge skeer bagepulver; de nødvendige midler er i forhold til skålen du blande dem i, så eksperiment, indtil ingredienserne bliver til en pasta-lignende blanding, (som de vil efter den indledende boblende af blandingen.)

•Applicer en stor del af mix med din behandsket finger direkte på et grønt område på bronze. Brug en anden scrub pensel eller gammel, men ren tandbørste til at børste blandingen ind i de mikroskopiske områder i grønne. Gentag for alle grønne steder, og når alle er dækket og børstet i, tillade bronze at sidde uforstyrret i ikke mindre end en time.

•Aftør væk den tørrede blandes med bomuld klude og polske områder til en bronzed glans. Bland en lille smule af automotive rengøring voks med et par dråber af maling fortynder og tørre løsning hele bronze. Dette vil tilføje en lille beskyttende lag, der erstatter lak og hjælper med at forhindre fremtidige patina.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com