Elefant øre træer

September 29

Elefant øre træet (Enterolobium cyclocarpum) vokser til en højde af ca 130 feet. Den producerer en stor, frodig sprede baldakin med bipinnate sammensatte blade. Hvert blad består af 30 indlægsseddel par. Den nationale træ af Costa Rica, den forekommer i hele Mellemamerika og dele af Mexico.

Identifikation

Elefant øre træ fik sit navn på grund af dens karakteristiske frø bælg, der ligner en øre. Hver seedpod foranstaltninger op til 6 inches i bredden. Et ældre træ kan producere mere end 2.000 brunlig-rød frø bælg. Hver bælg indeholder 10 til 16 frø. Træet blomster i marts og April. Blomster vises som fluffy, hvid pompom glober. Frø bælg forekomme efter blomstring.

Overvejelser

I sin hjemegn er elefant træ en dominerende arter. Den vokser i en bred vifte af jord. En bælgplanter, det har evnen til at producere kvælstof med sit rodsystem. Umodne frø bælg er almindeligt anvendt af lokale mennesker og husdyr som en fødekilde. Træet er også brugt i produktionen af papir.

Advarsel

Træet er en populær prydplante i landskabet. Det bør ikke plantes i nærheden af beton fortove, veje eller fonde. Træets rodsystem vokser tæt på overfladen af jorden og ofte allergiske luftvejslidelser opad. Det vil hurtigt knæk beton i sin hurtige vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com