Damp Canner vs vand bad Canner

September 29

Damp Canner vs vand bad Canner

Folk har konservering af mad derhjemme via konserves for mange generationer. Steriliseret krukker, varm mad og høje temperaturer inde Konservesfabrikkerne dræbe mikroorganismer, der fremmer fordærv i fødevarer, så korrekt dåse mad at sidde sikkert i spisekammer for op til et år. Men ikke alle Konservesfabrikkerne er sikker at bruge på alle typer af mad.

Vand bad Canner

Et vand bad canner er en stor, dyb gryde med låg og en rack til at holde krukker. Puljen skal være stor nok til at passe den konservesfabrikker krukker plus vand til at dække krukker af 1 til 2 inches. Vandet koges hurtigt i løbet af forarbejdningsprocessen, og canner skal være stor nok til at forhindre vandet fra kogende over siderne af gryden.

Damp Konservesfabrikkerne

En damp canner er en lavvandet gryde med et rack, der er omfattet af en høj-dome låg, der ligner en stor gryde vendt op og ned. En lille mængde vand hældes i bunden og bringes i kog. Konservesfabrikker krukker er placeret på rack og dækkes med låg. Canner fylder med damp, varme krukker og mad.

Sammenligning

Fordi krukker er neddykket i kogende vand i et vand bad canner, temperaturen inde i krukker når og ophold på en stabil 212 grader Fahrenheit, en tilstrækkelig temperatur til at dræbe skadelige mikroorganismer i høj syre fødevarer som frugt og pickles. Selv om steam canner bruger mindre vand, som tager mindre tid til at komme i kog end den store mængde af vand i et vand bad canner, damp er ikke så varmt som det kogende vand og kan ikke opvarme krukker og mad tilstrækkeligt.

Forsigtighed

USDA anbefaler ikke en damp canner for sikker konservering af fødevarer. For høj syre fødevarer, nå for vand bad canner for sikker behandling. Imidlertid lavt syreindhold fødevarer såsom grøntsager, kød og supper skal selv høje temperaturer til sikker behandling og bør kun behandles i en presset canner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com