Sådan fjerner stærke lugte

September 29

Sådan fjerner stærke lugte

Pet pletter, spild, kemikalier, benzin og rådne mad kan forårsage dårlig lugt. At slippe af med disse irriterende lugt kan være meget svært. Selv når du rydde op i noget rod, kan lugte, som har dyppet i tæppe eller gulvbelægning forblive. Når stearinlys og sprays ikke kan fjerne en lugt, skal du starte et angreb af rengøring angreb for at bekæmpe stanken og få din plads, duftende frisk og ren.

Instruktioner

•IDENTIFY kilden til lugten. Hvis lugten er stærk kan det fylde hele rummet eller køretøj. At finde, hvor lugten kommer fra vil lade ved du hvor du indleder din modangreb.

•Soak op væsker og smide væk noget, der kan være rådne. Hvis et spild eller væske er årsag til lugten, rydde op så meget af det som muligt med nogle køkkenrulle eller klude. Rådne mad eller mug kan give off en dårlig lugt. Smide væk, uanset hvad du kan, så den ikke fortsætter til at stinke op i området.

•Wash området med sæbe og vand. Brug en pensel til at skrubbe stedet. Hvis du har at gøre med en pet pletten, duppes område med en fugtig klud. Hvis du gnider for hårdt får du kun bejdse og odor stak dybere i gulv eller tæppe. Give området tid at suge, og derefter tørre med køkkenrulle eller en klud.

•Lift enhver lugt, der kan have været dyppet i gulvet med eddike og bagepulver. Drys lidt bagepulver over området og derefter hæld eddike over det. Stedet vil begynde at boble. Dette vil hjælpe med at bryde nogle af de pletter, efterladt af hvad forårsaget lugt samt bekæmpe lugten, selv.

•Sprinkle lugt-neutraliserende agent over området. Bagepulver, kattegrus og kaffe er alle effektive på absorberer dårlig lugt. Give tid til neutralizer træder i kraft, natten anbefales.

•Rengør plads med en våd vac. Dette vil rense op uanset hvad du har drysset over området samt komme ud alle resterende pletter efterladt. Følg den våde vac instruktioner om hvordan man bruger det og retninger for efterbehandling.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com