Hvordan man dyrker mad indendørs Under LED-belysning

September 29

Hvordan man dyrker mad indendørs Under LED-belysning

Stigende mad indendørs har mange fordele, der omfatter muligheden for at dyrke planter året rundt og mulighed for at dyrke et større antal planter i et lille rum. LED-lys eller lysemitterende dioder, hjælpe i denne proces og er lille og energi-effektive sammenlignet med alternative lyskilder som halogenlamper. LED-lys også ikke afgiver meget varme, så de ikke bliver nemt brænde spidsen af dine planter. Disse lys kan desuden vare, så længe tre år før du nødt til at ændre deres pærer.

Instruktioner

•Purchase frø pakker af former for edibles du ønsker at dyrke indendørs. Du kan finde disse pakker i lokale havecentre, forsyning butikker og endda postordre kataloger. Derudover købe plast plader af små beholdere, kaldet "cell flats," samt en solid plantning bakke.

Ser på timingen kravene opført på Frøpakningerne til at bestemme, hvornår begynder at plante frøene. For eksempel, skal peberfrugter og auberginer startes indendørs i midten af marts, mens det bedste tidspunkt for kål og blomkål er begyndelsen af marts, og det ideelle tidspunkt for tomater er begyndelsen af April.

Forpakket to eller tre LED vokse lys på en havearbejde center. Hænge dem fra kæder over din plantning område, således at du vil kunne nemt hæve dem som dine planter vokse.

•Indstil cellen flats i solid magasinet, og udfylde cellerne helt fyldt med jord-mindre frø starte mix. Blandingen bør ikke have nogen sand jord og sandsynligvis vil indeholde tørv og vermiculit, som vil hjælpe frø til at fastholde vand. Vand blandes i celle flats, hvorefter blandingen for at slå sig ned i deres beholdere og blive fugtig til udplantning. Fortsætte med at tilføje flere potning mix og vand til celle lejligheder indtil containerne er næsten fuld.

•SOW friske frø individuelt i hver celle, placere dem fire gange så dybt som deres bredde. Dække frøene med et tyndt lag af fint vermiculit, som vil holde frøene fugtige nok til spiring mens det stadig tillader nok LED-belysning til at strejke frøene.

•Hold dine LED lyser mellem 2 inches og 4 inches over toppen af dine stiklinger. Forlade lysene på kun 12 timer til 16 timer hver dag, ved hjælp af en timer, hvis det er nødvendigt. Selv om planter har brug for en passende mængde lys til at vokse effektivt, kræver de også en periode med mørke for korrekt udvikling.

•Kapacitet frø med en sprayflaske når jord-mindre mix bliver tørre. Bland en svag allround gødning til en fjerdedel af styrken efter producentens anvisninger, og anvende gødningen, når en uge til dine planter, når de vokser flere blade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com