Vinter perle Boxwood Hedge

September 29

Vinter perle boxwood hækken er en robust boxwood sort. Det er hårdfør i US Department of Agriculture zoner 5-9 og holder sin levende farve året rundt. Denne boxwood kræver regelmæssig opmærksomhed til at se sit bedste, men vil fortsætte med at tilføje farve til landskabet i mange sæsoner, hvis ordentligt plejet.

Udseende og funktioner

Vinter perle boxwoods nå højder på 4-6 fødderne. De har medium grønne, blanke ovale blade, der vokser i en opadgående form. I modsætning til de fleste andre boxwoods perler vinter er resistente over for barske vinterforhold, der fører til misfarvede løv. Små gule blomstrer vises i slutningen af foråret eller sommeren men ikke prangende. Vinter perle boxwoods ikke favoritter af hjorte, gør dem til et godt valg for gartnere plaget af dyrene. Buske er giftigt ved indtagelse.

Udvælgelse og plantning

Vinter perle boxwoods foretrækker en plantning site, der modtager fuld til del Sol. De er ikke kræsne om jordbundsforhold, men undgå konstant våde områder. Når du tilføjer planterne til haven, placere dem i jorden med deres rødder i den dybde, de oprindeligt voksende. Et lag af muld tilføjet over rodzonen hjælper til at forsegle i fugt og holder grimme ukrudt fra popping.

Vanding, befrugtende og beskæring

Udviklingen af et sundt rodsystem afhænger hyppig vanding i hele den første vækstsæson. Buske har lavvandede rødder, så regelmæssig vanding er nødvendigt under tørke, selv efter at planterne er etableret. En anvendelse af generelle gødning i foråret hjælper buske opretholde levende farver og et godt helbred. Sveske efter blomster er visnet. Fjern døde eller svag vækst og trim til den ønskede facon og form.

Problemer

Vinter perle boxwoods er modtagelige for en række skadedyr og sygdomme. Leaf mide, Toplettet spider mider, nematoder og boxwood psyllid forårsage undertiden problemer. Phytophthora root rot er den mest almindelige sygdom at hjemsøge planterne. Løv misfarvning, bladpletter, faldet løv og forvrænget blade er alle tegn på problemer. Kræver din county Udvidelsesagenten råd hvis symptomerne vedvarer. At holde planterne sundt med regelmæssig vanding og fodring er det bedste forsvar mod skadedyr og sygdomme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com