Hvordan man kan beskytte trægulv på et værktøj Trailer

September 29

Hvordan man kan beskytte trægulv på et værktøj Trailer

Et værktøj trailer er en lille flatbed med hjul, der bruges til indhaling lys masser. Det byder på en åben-top last område typisk foret med trægulve, og trækkes af et motoriseret køretøj. Træ overfladen er ofte modtagelige for at blive skæmmet eller plettet over tid afhængigt af indholdet af en belastning. De nøgne gulvbrædderne kan også falme og knæk fra overdreven udsættelse for sollys. End foring sengen med presenninger og lagen, er den bedste metode til at beskytte træet til at forsegle den.

Instruktioner

•Sand trægulve med en 10-grus slibning svamp indtil de er jævnt kedelig. Dette forbereder dem til farvning og eliminerer snavs, pletter og andre overflade mangler fra træet.

•Stir en kan af træ pletten med en omrøring træpind indtil hele indholdet i bunden er grundigt blandede. Brug en naturlig børste til at anvende på et jævnt lag gulvbrædder langs kornet af træ, så brug en klud til at hurtigt tørre væk overskydende produktet før det tørrer.

•Undgå en anden anvendelse af pletten, medmindre et bestemt område af træet vises for lys. Ellers, overlappende lag af pletten resultatet i en indlysende forskel i farve.

•Saturate trægulv med en afslibning sealer Når pletten er tørret. Bruge en ny pensel til at anvende det, med den samme metode som med pletten. Når pelsen er tørt at røre, glat det kedelige med en 280-grus slibning svamp.

•Applicer polyurethan træ lak til at forsegle og beskytte gulvbrædderne fra revner, vridning og tørring. Jævnt lak træ med en maler klud eller skum applikator børste. Lad det til helbrede natten over, så sand frakke med 280-grus svamp.

•Gentag den samme procedure for mindst én til to flere lag fernis for de mest effektive segl. Ikke sand top coat.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com