Rød efteråret salvie Bush

September 29

Native til Texas og Mexico, i efteråret sage bush blomstrer med strålende røde farve fra forår til efterår, tiltrække kolibrier med dens duft. En staude i varmere klimaer, komplet med stedsegrønne blade, efterår sage bush er plantet som en årlig i køligere områder. Efteråret sage vokser til 3 fod høj og bred, så efterår salvie at være dyrket som enten en lav hæk eller en blomstrende busk. Rød efterår salvie er hårdfør til US Department of Agriculture hårdførhed zone 7 zone 10.

Plantning

Plante efterår sage bush i fuld sol; overdreven skygge vil forårsage plante til kamp og blomst produktion at falde. Rød efteråret salvie er tolerant over for de fleste jorder, men er bedst plantet i en frugtbar, veldrænet, alkalisk placering. Hvis plantning i ler, ændre jorden med kompost eller organisk materiale for at forbedre dræning. Plante stængler er helt sprødt, så for at undgå unødig skade ikke plante efterår salvie i en høj trafik område.

Blomster

Blomster i efteråret salvie er generelt røde, men andre nuancer er tilgængelige, herunder pink, lilla og hvid, og nogle planter udvikle både brogede blomster og blade. Trompet-formet i naturen, 1-tommer blomster har tendens til at blomstre tungere i foråret eller falde med mindre blomstrer optræder i sommermånederne. Specifikke rødblomstrede efterår sage kultivarer omfatter Fuhrman's Red, Keters rød, Royal hindbær og Red Velvet.

Pleje

Tørke tolerant, vand efterår sage to gange om ugen under hot magi til at holde blomsterne ser deres bedste. Beskære lav til jorden tidligt i sæsonen til at fremme tyk vækst, og igangværende blomst produktion, eller hvis det foretrækkes, prune tilbage 4 inches sent i sæsonen og igen midt i August til at holde busken, pænt og godt formet. Fortsætte med at fjerne eventuelle gamle eller beskadigede træ.

Formering

Start nye efterår salvie planter ved hjælp af tip stiklinger fra et eksisterende anlæg eller start nye planter fra frø. For tip stiklinger, skære et stykke af stilken, dyppe i rode hormon og plante. Rødderne vil udvikle sig inden for fire uger. Indsamle frø fra eksisterende anlæg, når bælgene begynder at tørre ud, før frø drop. Plante ubehandlet, tørrede frø i efteråret eller vinteren.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com