Hvordan til at smelte isslag

September 30

Hvordan til at smelte isslag

Isslag sker når underafkølede vanddråber kommer i kontakt med frost temperaturer. Hvis regnen fryser luften, det er kendt som slud, og falder som lille is pellets, svarende til hagl. Dog, isslag, der forbliver flydende indtil det rammer jorden tendens til at sprede og danner et gennemsigtigt lag af glatte is, der gør for farlige kørsel og gå. Store mængder kan også medføre strukturelle skader på huse og træer. Dette er et særligt problem på tagene, fordi den isslag ikke blot tilføjer vægt, men blokerer normale afvandingskanaler, forårsager lækager. Fjernelse af is dannet af isslag mekanisk er farlige og kan nemt beskadige tag eller træer, så smelter det er den bedste løsning.

Instruktioner

Tagene

•Evaluate om fjernelse er nødvendige. Hvis isen ikke er forårsager en øjeblikkelig vægt eller vand problem, kan forsøger fjernelse forårsage mere skade end overlade det til at smelte på egen hånd. Fjernelse kan være nødvendigt, hvis du opdager nye utætheder i dit loft, revner i din drywall, fastklemte døre eller en sagging højderyggen linje på en skrånende tag. Ice forårsaget af isslag bør fjernes fra flade tage, når den når en tykkelse på 6 inches.

•Shovel lag af sne til at afsløre isen nedenunder. På en skrånende Tag altid arbejde fra toppen til bunden, eller sne og is højere oppe på taget kan vige og ramte du muligvis forårsager et fald.

•Melt dræningskanaler på den nederste halvdel af et skrånende tag. Loop elektriske afrimnings kabler rundt en eller flere lange brædder, der er blevet placeret parallelt til tagskægget og over områder, hvor is build-up blokerer for kloakering. Tillad kabler til at hænge over kanten af taget.

•Klippe huller over is build-up på en skrånende tag, og hæld en ikke-ætsende kemisk nedtrapning icer i hvert hul. Flydende forrudevaskere er bedst til at fjerne store bidder af is, men solid forrudevaskere er også tilgængelige. Undgå produkter, der indeholder calcium chlorid eller natriumklorid, som kan skade tagmaterialer.

•Tag ice 2 fødder i hver retning fra omkring den centrale dræn på flade tage ved at hælde varmt vand fra en Termokande eller flydende kemiske forrudevaskere ind i huller du har skåret i isen.

•Sæt elektriske afisning kabler i et loop omkring den centrale dræn og omkring eventuelle blokeringer på et fladt tag, derefter køre kabler til hjørner af taget og langs omkredsen. Fortsætte overvågning smeltende fremskridt, som elektriske afrimnings kabler arbejde, når temperaturen er over 14 grader Fahrenheit.

Fortove og indkørsler

•Sprinkle pulver eller rock-lignende kemiske forrudevaskere over området du vil ryddet. Når isen er smeltet nok til at blive flyttet, kan du ønsker at skovl resten af det ud af vejen.

•Consider køber en bærbar smeltning af sne mat til mindre overflader såsom fortove eller trin. Rulle ud måtten på det område, du vil ryddet, og Tilslut den til en strømkilde. Mats smelte sne samt is, og kan stå sikkert uden for indtil foråret.

•Installer en gulvvarme system for større områder, der vil opleve isslag og andre vinter nedbør på en regelmæssig basis. Disse kan købes online, og har den ekstra fordel af at være permanent og lav vedligeholdelse.

Træer og buske

•Minimize skader på træer i skovklædte partier ved plantning flere nåletræer, fjernelse eller trimning træer med særligt store kroner og udtynding af mindre end 30 procent.

•Brug elektriske afisning kabler og varmt vand til at smelte isslag på din diskretion. Selv en 1-tommer ophobning af isslag kan forårsage betydelige skader, så ikke placere dig selv i fare ved at stå under store grene, som er tilbøjelige til at snap. Hvis du forventer en vinter storm, tråd elektriske afrimnings kabler gennem filialer på forhånd. Anvend ikke kemiske forrudevaskere; de er skadelige for planteliv.

•Tilslut en hårtørrer til en strømkilde med en forlængerledning til at smelte isen på små træer eller buske. Når isen tættest på blade eller grene er smeltet, kan resten fjernes ved forsigtigt ryste stammen eller børste det med din hånd.

Tips & advarsler

  • Altid sætte sikkerheden først.
  • Når du er i tvivl, konsultere en professionel.
  • Være på vagt over for over ved hjælp af kemiske forrudevaskere, som kan skade drænsystemer og inddækninger.
  • Holde sig væk fra tagene, mens isslag er er smeltet. Store bidder af is kan falde og alvorligt skade nogen stående nedenfor.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com