Hvordan at reparere en røg beskadiget hus

September 30

Hvordan at reparere en røg beskadiget hus

Som om en brand og de deraf følgende skader ikke nok skade, kan dvælende eftervirkningerne af en brand være meget ødelæggende for dit hjem og ejendele. Sod der dækker alle dine personlige genstande, møbler, gulve og vægge vil tage et stort arbejde at fjerne, og lugte vil blive hængende permanent uden ordentlig fjernelse. Efter en brand opstår, er det bedst at kontakte dit forsikringsselskab og en brand-vandskader restaurering professionel hurtigst muligt. Med professionel vejledning, du kan beslutte at tackle nogle af røg og sod afbødning arbejde selv, men vær opmærksom på at ufuldstændige eller ukorrekt afbødning kan føre til permanent beskadigelse af ejendom.

Instruktioner

•Anvend en heavy-duty vakuum til at slippe af med lag af oprustning og integrerede sod fra gardiner, møbler og tæpper. Hold dysen af vakuum omkring en tomme over de sod-dækket elementer. Tryk ikke på resterne. Sod ligner støv eller snavs men har en meget fedtet base, der klumper sig og holde sig hvis der trykkes på.

•Dæk gulvtæppet og møbler efter støvsugning sod for at holde nedfald fra tilsmudsning det igen. Brug et tæppe shampooer til slut dybt rengøring af gulvbelægninger. Gentag shampoo processen to gange for at få hver eneste plet af snavs ud og fjerne lugt.

•Anvend en kommerciel kemiske svamp, der indeholder et ikke-vandbaseret rengøringsmiddel til at fjerne pletter fra sod fra vægge. Disse svampe kan findes på rengøring-forsyning virksomheder. Brug gummihandsker for at beskytte din hud, når der beskæftiger sig med alle kemiske sod flyttefirma, og følg producentens anvisninger omhyggeligt.

•Deodorize med en kommerciel-grade lugt counteractant, som anvist af fabrikanten. Counteractants virker bedst på lugte mættet i materiale af møbler, gulve og vindue belægninger. Behandling med en counteractant nedbryder molekyler i luften for at slippe af lugt. Fælles husstand deodorizers kun maskere lugten og er midlertidig. Husholdningernes deodorizers kan selv blande sig med den røg rest og oprette yderligere lugte. For generaliseret lugt fjernelse fra resterende røg lugt i atmosfæren af huset er en professionel ozon behandling nødvendig.

•Kontakt en professionel renere hvis røg lugt fortsætte efter en grundig rengøring. De kan bruge termisk dug til at trænge ind på faste overflader som vægge og træværk til at slippe af med dvælende lugt. Blandt områder ofte overset er luftkanaler i hjem med tvunget-luft varme eller kølesystemer. Fagmanden duct rengøring vil fjerne alle sod fra dybt inde i luftkanaler.

Tips & advarsler

  • Slippe af som meget vådt materiale som muligt. Brandskader fører til vandskade fra vandet bruges til at slukke flammerne. Alt det våde materiale vil tilføje skimmel til din reparation spørgsmål.
  • Aldrig ind i en brand-beskadiget hjem eller enhver anden bygning uden udtrykkelig godkendelse fra behandlende brand marshal eller andre nødhjælp tjenestemand.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com