Hvordan man opbygger med kalksten

September 30

Hvordan man opbygger med kalksten

Tør kalksten stengærder tilføje en unik charme til alle værftet. Kalksten siges at bringe enorme energi fra jorden og giver en afslappende følelse at uanset hvad du laver. Kalksten består næsten udelukkende af skeletrester af levende marine organismer såsom koraller. Muslingeskaller og fossiler er ofte indbygget i overfladen. Det er et godt valg til udendørs projekter, da det lider af syreregn, varer i mange år og tilføjer charme til en gård.

Instruktioner

•Lay ud på indersiden linje til væggen med streng og træ stakes. Check placering og proportioner.

•Calculate mængden af kalksten, der vil være behov for. Måle længden og bredden af den påtænkte væg. Det er bedst at lade sten dealeren beregne hvor meget sten vil være påkrævet. Spørg forhandleren til at vise dig de forskellige figurer tilgængelige og deres prisklasse. Sten forhandleren vil levere din sten.

•Dig en grøft omkring otte inches dyb og to til tre inches bredere, der i bunden af din bestemt tør stonewall. Dette er på væggen foundation skyttegrav. Grave en lavvandet foundation grøft for enhver afsnittet, der har en hældning på mere end 10 grader. Væggen skal hvile på en jævn, plan flade. Uden renden, kan jorden under væggen vaske væk når jordoverfladen smelter.

•Fyld skyttegrave jorden niveau med knust kalksten. Bruge carpenter's niveau eller en længde af bestyrelsen med en plan kant til at sprede kalken. Screeningerne vil kondensere og med tiden bliver fast.

•Flyt kalksten plader til stedet for den tilsigtede væg ved hjælp af trillebør. Sted sten én ad gangen, montering dem tæt sammen ligesom puslespil stykker. Bruge hammer og mejsel til at arbejde med form af sten for at give en bedre pasform. Fortsætte med at bruge knust screening for at støtte kalksten stykker og kontrol for at sikre de er niveau. Brug en række sten størrelser og bland dem, som du lægger stenen.

•Lay sten med jævne mellemrum der er stor nok til at nå ud til hele den fulde bredde af væggen giver mere stabilitet. Efterhånden som du opbygger op ad væggen, Placer den øverste sten over sømmen af to stenene nedenfor, at skabe yderligere styrke.

•Sæt større sten til hjørne stykker da hjørnet går i to retninger. Lille felt-sten, anbragt flade side ned, kan anvendes på dette tidspunkt til at passe ind i mellemrummene mellem stenene.

•Lay store sten på toppen til at slutte, eller "cap" din kalksten tør væg. Denne ekstra vægt tilføjer stabilitet.

Tips & advarsler

  • Begrænse den fritstående tør væg til en højde af tre fødder. I større højder, kan væggen har tendens til at læne sig eller mister stabilitet.
  • Det anbefales, at en rygstøtte bælte bruges da dette projekt kræver ophævelse.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com