Gule blade på agurk planter

October 1

Gule blade på agurk planter

Agurk planter er nemme at dyrke og blandt de mindst komplicerede grøntsager til hjem gartnere. Deres velsmagende frugt og lethed af vækst gør dem appellerer til erfarne og begyndelsen gartnere ens. Gule blade på agurk planter kan være et resultat af flere faktorer; identificere årsagerne gulfarvning ved at observere hvor hurtigt bladene skifter farve, hvilket område af bladet påvirkes først og om skadedyr er involveret.

Vand

Give en agurk plante for meget eller for lidt vand kan føre til gulfarvning bladene. Overwatering vil forårsage plante til bloat og bliver modtagelige for skimmel, mug og til sidst, rådne. Under vanding vil forårsage plante til dehydrerer og dør. Som planten dør, drej bladene derefter brune, og gule til sidst visner væk eller falde ned. Agurk planter skal vandes dagligt, medmindre der har været betydelige nedbør i området, eller jorden ikke løbe hurtigt. Fugtig jord er ideel til anlægget agurk, snarere end iblødsætning våd eller pulverformige, tørt snavs.

Alder

Som anlægget agurk aldre, vil nogle af bladene dør og falder af. Dette er en naturlig proces og ikke et symptom på sygdom eller skadedyr. De ældre blade af agurk plante vil dø ud første, gulfarvning, så drejning brown. Hvis kun et par ældre blade bliver gule mens resten ser sund, din agurk plante blot er udgydelse og ikke kræver nogen specialiseret behandling eller ændre i pleje.

Ernæring

Næringsstof mangler kan forårsage agurk planter blade til gul. Kvælstof og kalium mangler forårsage ældre bladene bliver gule i en meget kort periode. Magnesium og Borat mangler forårsage blade til gul starter enten i midten eller langs yderkanten. Jern mangler forårsage blade i midten af anlægget agurk til gult først. Bruge en velafbalanceret næringsstof blanding vil hjælpe korrekt næringsstof mangler i dit anlæg, agurk.

Spider mider

Spider mider er almindelige skadedyr, der påvirker agurker, dreje bladene gule. Det er svært at spot spider mider, som de er meget små. Hvis der er spider mider på dit agurk anlæg, du vil se små orange prikker og en gennemskinnelig web på undersiden af agurken blade. Behandle spider mider med insekticider eller naturmedicin såsom fortyndet tea tree olie. En anden løsning er at blande opvaskemiddel og vand og spray det på dit agurk anlæg.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com