Jern grænsen kant

October 1

Jern grænsen kant

Husejere kan vælge imellem mange forskellige materialer til deres bolig landskabspleje behov. Træ, vinyl, stål aluminium, komposit, sten og mursten kan alle blive brugt som kant til haven senge, rundt om træer langs indkørsler og andre formål. Smedejern kantning for grænseområderne gør en markant erklæring med en bred vifte af designs og farver der passer til dine mest kreative landskabspleje ordninger.

Om jern Border Edging

Når landscapers taler om "jern" kantning, betyder de generelt smedejern-type styling eller andre typer af materialer, der er fremstillet af stål. Rigtige "jern" er en gammeldags materiale, der har mange ulemper, herunder en følsomhed over for rust. Stål indeholder andre komponenter, der gør det mindre tilbøjelige til at korroderer, og en række finish anvendes ofte til overfladen for at hjælpe retard ruster. Smedejern bruger stål, der er arbejdet i forskellige udformninger og designs, der gør haven områder ser kunstneriske og traditionelle. Almindeligt jern kantning giver haven områder en ren og skræddersyet udseende; Se eksempler på webstedet have jern. Fordi jern og stål holder meget længere end andre materialer såsom vinyl eller træ, er det en dyrere kantning materiale.

Fordele ved Iron Border Edging

Jern design kommer i en bred vifte af stilarter, fra den meget enkle til de meget udsmykkede. Smedejern border edging kan færdig i den traditionelle sorte farve eller givet en livligere look med en række forskellige farver til at matche hjemmet. Smedejern kantning kan være fremstillet i forskellige højder på Fyld forskellige landskabspleje behov. Det holder sin finish i dårligt vejr. Smedejern rådner ikke som træ og kan ikke blive invaderet af insekter.

Ulemper ved jern Border Edging

Naturligvis omkostningsfaktorer i jern design, som de mere komplicerede det er, jo mere tid, arbejdskraft og materiale er tilbøjelige til at gå ind i det endelige produkt. Dette giver smedejern kantning en større indledende omkostninger. Jern og smedejern er genstand for korrosion, så den beskyttende maling eller pulver belægning skal fornys med jævne mellemrum for at forhindre korrosion. Pulverlakering er en proces, der gælder pigment, sammen med en resin, til overfladen af metal elektrostatisk. Denne belægning er bagt på ved høje temperaturer for en langvarig finish, som beskytter metallet, ifølge pulver belægning Institut hjemmeside.

Maintaince jern Border Edging

Jern og smedejern kantning kan rengøres med sæbe og vand. Malet finish skal genanvendes hver to til tre år. Rust skal fjernes før lakering af slibning det med sandpapir eller en metal fil. Anvende fosforsyre til rust steder for at hjælpe med at hæmme yderligere korrosion. En rust-hæmmende primer og maling vil bidrage til at beskytte jernet i flere år.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com