Staude med vinstokke & lilla blomster

October 1

Staude med vinstokke & lilla blomster

Flerårig vinplanter med lilla blomster tilbyder langvarig, grønt løv som potteplanter eller som haveplanter. Lilla blomstrende staude vinplanter kommer i mange nuancer til at supplere mange haven farveskemaer.

Typer

Nogle typer af flerårige vinstokke, der blomstre med violette blomster er fem-bladet akebia (Akebia Akebia), wisteria (blåregn arter) og bougainvillea (Bougainvillea). Fem-bladet akebia er en semievergreen staude, der vokser til 30 fod i længden. Blåregn er en løvfældende staude, der undertiden tager flere år at starte blomstring. Bougainvillea er en stedsegrøn staude vinstok forår til efterår blomstring.

Vækstbetingelser

Flerårig vinplanter har brug for en stor mængde plads tillader deres rodsystemer til at sprede og stabilisere. Vinplanter foretrækker solrig steder for deres løv, men skygge for deres rødder. Disse stauder som god dræning, fugtig jord, der skal bioklip om vinteren

Bruger

Flerårig vinplanter kræver plads til at sprede. Ved hjælp af et espalier at plante til at vokse og klatre er en have brug for denne type af staude. Dyrker vinplanter for baggrunden landskabspleje aids i at tilføje dimension til haver. Placere vinplanter i hængende kurve eller potteplanter er en måde at udnytte planter prydværdi.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com