Sådan laver du dine egne dias og legeplads

October 1

Sådan laver du dine egne dias og legeplads

Uanset om du ønsker at gøre en baggård legeplads med et dias eller du ønsker at arbejde for at skabe et fællesskab legeplads, er skridt til at gå om at gøre din legeplads og dias for det meste de samme. Men for et stort projekt der er organisatoriske og juridiske bekymringer du ikke måske har med en familie legeplads.

Instruktioner

•Indstil hvis du vil have en tilladelse til at bygge din legeplads. Hvert samfund er forskellige og afhængigt af din lokale ordinancer, du kan være forpligtet til at opfylde visse kriterier, før du kan begynde at opbygge en legeplads. I de fleste tilfælde, hvis du blot ønsker at købe en legeplads sæt fra en forhandler hvor ingen selve bygningen ville forekomme, vil du undgå enhver bureaukrati.

•Locate eller oprette et sæt af planer for opbygning af din legeplads. Hvis du er en erfaren Tømrer bruges til at udvikle dit eget sæt af planer for forskellige projekter der er én ting, men hvis ikke du vil du nødt til at finde et sæt af planer, der kommer tættest på typen legeplads layout har du i tankerne. Bygning levering butikker har ofte planer som disse.

•Decide på et tema til din legeplads. Få kreative ved at tilføje elementer, der forvandle en almindelig legeplads til, for eksempel en castled fæstning eller en fairytale scene med life-sized reproduktioner af tegn i dit barns yndlings historiebog.

•Purchase de nødvendige forsyninger fra en bygning levering butik. Du kan også leje værktøjer du muligvis som en rotary så og bore for at reducere dine omkostninger.

•Klart og niveau jorden for at forberede området hvor du har til hensigt at bygge din legeplads. Hvis du lægger ud en lille legeplads er det muligt at gøre det i hånden med en skovl. For større områder overveje at leje en rendegraver. Kan du lægge ruller af syntetisk græs. Materialet hjælper til at afbøde utilsigtet falder.

•Consider form for diaset du ønsker, såsom en snoede eller lige dias eller dit barn kan foretrække en vandrutsjebane. Du kan købe plastfolie for dine dias eller købe et kit, som du samle.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com