Hvordan man laver strikke karklude

October 2

Hvis dit køkken har en rustik eller land indretning, en hånd-strikkede karklude er den perfekte accent, sjovt at lave og meget billigere end at købe klude eller konstant erstatte engangs dem.En hånd-strikkede karklude også tage ikke lang tid at gøre--en aften brugte Strik foran fjernsynet er sandsynligvis alt hvad du behøver at afslutte eller næsten afslutte din karklude. Hurtig og nem, gøre de også store gaver.

Instruktioner

•Vælg dit garn. Din lokale Wal-Mart, Hobby Lobby eller Michaels sandsynligvis bærer enten ferskner og fløde eller sukker og fløde mærker bomuldsgarn i forskellige farver. Hvis dit køkken har mere end én primær farve i indretningen, overveje at købe et nøgle multi-farvede garn, der inkorporerer eller i det mindste går med dine farver. Din karklude bliver langt mere farverige og visuelt interessant end hvis du bare bruge en dækkende farve garn.

•Cast på. Du vil din karklude skal være stor nok til at gøre arbejdet, så kastet på 50 Sting. Sørg for du har forladt omkring 8 inches af garn at flette ind i karklude, når du er færdig.

•Vælg din søm. Mange sting er ganske let og har nok tekstur til at give den friktion, du bliver nødt til at skrubbe mad off dine retter. Disse to masker er den nemmeste--den grundlæggende retstrikning og frø stitch.For retstrikning, strik hver række.For frø stitch, støbt på et lige antal masker. For den første række, strik de første søm, vrang det andet søm og Gentag til slutningen af rækken. For den anden række, vrang på første søm, strik den anden søm og Gentag til slutningen af rækken.

•Knit din karklude. Du vil ønsker en færdig klud, der er nogenlunde kvadratisk. Halvtreds sting på størrelse 7 (US) nåle vil gøre ca 11 1/2 inches, så kaste når du har strikket 11 1/2 inches af karklude, off.

•Weave i enderne. Med din store stopning nål, væve støbning på og støbning off garn ender i din karklude. Det er nu klar til brug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com