Sådan testes en effektafbryder

October 2

Afbrydere er fundet i din hjemmets elektriske boks. Hvis den aktuelle flyder ind i de forskellige lys og apparater i dit hjem vokser for stærkt, kan det kort ud ledningsnet og forårsage brand. Afbrydere vil rejse når nuværende når et bestemt niveau: lukke magt til del af huset, indtil problemet kan løses. Funktionssvigt effektafbrydere skal udskiftes med nye, men du behøver ikke at kalde en elektriker for at teste dem. Du kan bruge et multimeter tilgængelige på enhver hardware butik og køre en grundlæggende diagnosticering på en effektafbryder meget hurtigt.

Instruktioner

•Åbn boksen elektriske i dit hjem. Du bør se en lang række af sort switches svarende til en anden del af dit hus. (Ideelt set, de vil være mærket som sådan så du kan fortælle, hvor man går til som en del af huset.) Disse er afbrydere.

•Drej off eller frakoble alle elektroniske enheder at blive drevet via tvivlsomme afbryderknappen. Dette vil forhindre et kort, hvis der er nogen form for uforudsete bølge.

•Kontrollér relevante effektafbryderen at se hvis det er i "off" position. Hvis det er, det sandsynligvis gør sit arbejde (selvom du bør stadig komplet test for at sikre). Drej kredsløbet til "on" position. Hvis det ture tilbage til den slukkede position inden for et par sekunder, så problemet er sandsynligvis med ledninger, selv, og kræver opmærksomhed af en professionel elektriker.

•Indstil et multimeter til positionen "Volt AC". Tryk på en gren til den afbryder terminal skruen og de andre ben til jorden skruen. Kontrolindikator på multimeter. Hvis lyset ikke går eller det angiver ikke noget på udlæsningen, så er der ingen strøm flyder og kredsløbet skal udskiftes.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug at erstatte en defekt circuit breaker, så sørg for tur du hovedafbryderen efter endt test. Der slukker power til hele huset og vil lade dig trygt fjerne den gamle breaker uden en trussel.
  • Elektricitet er altid farlige. Før testning effektafbryderen, altid kjole i gummi-såler sko ophold jordet. Derudover Sørg for området omkring den elektriske boks er tør, især på gulvet hvor du står. Aldrig røre den multimeter nøgne wire eller skruer på afbryderknappen mens du afprøver kredsløbet. Hvis El strømmer gennem dem, vil du sandsynligvis modtage en penibel chok.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com