Sådan Fix en dryppende koldt vand brusehoved

October 2

Sådan Fix en dryppende koldt vand brusehoved

Hvis du har bemærket, at dit brusehoved drypper vand, er en af de første skridt i retning af fastsættelse af det at føle temperaturen af vandet drypper fra det. Selv om koldt vand stilken sæler ikke er udsat for varme, varmt vand stilken sæler udholde, vil sæler i den brusebad koldt vand forsamling stadig bære over tid. For at korrigere dryp, skal du erstatte den gamle stængel med en ny, ellers drop vil øge i intensitet, koster dig mere i forbrug af vand.

Instruktioner

•Drej vandforsyningen til brusebad, ved hjælp af Parlamentets vigtigste vand afspærringsventil. Slå en anden hane at bløde ud vand tilbage i rør.

•Anvend en lommekniv at fjerne plastik hætte i koldt vand håndtag. Fjern skruen, der var omfattet af fælles landbrugspolitik, ved hjælp af en stjerneskruetrækker.

Uddelingen en håndtag aftrækker værktøj til at håndtere med den aftrækker post over midten af håndtaget og arme bag bagkant af håndtaget. Dreje håndtaget mod uret for at fjerne det fra spindlen.

•Anvend en skruenøgle til at tænde for vandet dæmme op mod uret og fjerne det fra vandledningen. Skru den nye stilk ind i røret med uret, brug skruenøglen til at stramme den.

•Reassemble vandhane er koldt vand håndtag i omvendt rækkefølge. Drej vandforsyningen tilbage på og tænde den brusebad koldt vand.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com