ADT vs Brinks sikkerhed

October 3

Som kriminalitet satser svæve, bliver sikkerhed i hjemmet mere vigtigt for folk, der ønsker at beskytte deres familier og ejendom. Også, som teknologien forbedrer, elektroniske hjem sikringsordninger er kommet ned i pris, hvilket gør dem mere populære. To selskaber, der leverer denne service kæmper det ud for topplacering på dette marked: ADT og Broadview (tidligere Brinks sikkerhed).

Funktion

Hjem alarmsystemer kommer på forskellige niveauer af sikkerhed. Et basissystem vil have sensorer på vinduer og døre, kontrolleret af et tastatur, der er placeret i nærheden af de mest anvendte husstand indgangen. Mere involveret, avancerede og derfor dyrere systemer kan involvere patruljer af bevæbnede sikkerhedsvagter og high-tech udstyr. Nogle systemer også indebære brand og kulilte detektion samt indbrud forebyggelse og afsløring.

Historie

Broadview, er i sin tidligere inkarnation som Brinks sikkerhed, et veletableret firma med en lang ry for duelighedsbevis siden 1859. De begyndte som en pansret transportservice, og nu har en hånd i næsten alle aspekter af sikkerhed på verdensplan. ADT er en relativ nyankommen, etableret i 1874. ADT begyndte i dagene af de første systemer, telegraf, telegraph overvågning og beskyttelse af meddelelser, der sendes af kunder. Når opkald kasser blev opfundet, trådte de ind i rollen som bevogtning businessfaciliteter, vagterne ved hjælp af boksene for at holde kontakten med overvågning kontoret. Det var high-tech for tiden...

Udstyr

Hjem sikringssystemer kan være grundlæggende eller involveret, og nogle kan opdage brand, gas og oversvømmelser samt ubudne gæster. Både Broadview og ADT tilbyder state-of-the-art udstyr og live overvågning.

Broadview tilbyder til deres hjem sikringsordninger et valg af tastaturer, dør eller et vindue sensorer, bevægelsessensorer, en indvendig sirene, master Kontrolpanel, værftet tegn, røg og varme detektorer, kulilte detektorer, trådløs fjernbetjening, "flex switch," eller glas pause detektor, telefon kontrolmodul til at bruge telefonen som en ekstra alarm tastatur, miljømæssige alarm overvågning stuetemperatur, strobe lys, fugt sensor og udvendig Sirene.

ADTS sikkerhed systemer tilbyder et Kontrolpanel, valg af tastaturer, dør og vindue sensorer, bevægelsessensorer, nøglering remote, emergency power supply i tilfælde af en strømafbrydelse, værftet tegn, indendørs alarm, oversvømmelse detektor, temperatur Dataskærm og kulilte-detektor.

Omkostninger

I August 2009 ADTS fem pakker koster fra $299 nemlig installation og $42.99 månedligt til live overvågning til $609 til installation og $46.99 om måneden for live overvågning.

Brinks, på den anden side, i August 2009 tilbyder kun to pakker, på $49 nemlig Standard og $155 for Premium, med tilføjelse udstyr tilgængelige på ekstra omkostninger.

Ry

Efter 135 år i business, er ADT stadig kendt for sin elektroniske lokaler overvågning, mens Brinks på 150 år er stadig den førende navn i pansrede biler. Begge har stjernernes omdømme som professionel, effektiv hjem sikkerhedsprovidere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com