Hvad der forårsager en engel fløj Begonia til Drop blade & knopper?

October 4

Engel fløj begonia vokser lige så godt i en potte indendørs ligesom udenfor. Uanset om det er på en køkkenbordet eller lysere op blomsterbede visse faktorer kan resultere i blade og knopper falder væk. Dette kunne være et symptom på en sygdom, der i sidste ende kan dræbe planten eller det kunne ikke være mere end en uinteressant biprodukt af en skadedyr, der kan gøre nogen stor skade for den generelle sundhed i anlægget.

Kunstvanding

For meget eller for lidt kunstvanding kan have en negativ virkning på produktionen af blade og blomster og den generelle sundhedstilstand i angel wing begonier. Engel fløj er særligt modtagelige for over vanding. De skal vandes, når den omgivende jord synes at være tørre, men de bør aldrig være gennemblødt. Brug drop kunstvanding praksis snarere end bare slukker den. I sidste ende, over vanding kan forårsage afgivelse af blade og knopper eller blomster, men for lidt kunstvanding kan være lige så skadelige. Når det får ikke nok vand, vitale næringsstoffer og mineraler er ikke udført ordentligt gennem rodsystemet til resten af planten, og angel wing health forringes.

Sollys

Lige så høje eller lave niveauer af kunstvanding kan påvirke blad og bud vækst, så kan sollys og de temperaturer, den producerer. Engel fløj begonia blomstrer når det er holdt i rækken af 62 til 85 grader Fahrenheit. Når temperaturen falder betydeligt under dette beslag, vækst vil blive hæmmet og blade og knopper bliver dør for tidligt og slip fra anlægget. Langvarig udsættelse for temperaturer over dette interval kan resultere i visnende stripning af blade og blomster. Høje temperaturer kan afhjælpes lidt ved vanding planter mere. Disse begonier bør plantes i en shadier område i regioner, hvor temperaturerne er typisk høje og i et mindre skyggefuldt område, hvis temperaturer tendens til at være cool.

Mealybugs

Som engel fløj skadedyr gå, kan mealybugs forårsage nogle af de værste skader til blade og udvikle knopper. De er hvide og vises på den nederste sider af bladene. Det første tegn på deres tilstedeværelse er en klæbrig, sirup-lignende stof de udskiller på anlægget. Selvom deres skade er ofte begrænset til svækkelse plante struktur, i ekstreme tilfælde kan de forårsage blade og knopper til at dø og falde væk. Mealybugs der bedst styres med insekticider.

Bred mider

Bred mider er næsten umuligt at få øje på angel wing begonier, men når nok æg er grupperet sammen de kan tage på udseendet af krystallinske strukturer. Parasitære resultere i blade og udvikle knopper første begynder at hænge og tage på en usund aspekt. Som skaden begynder skrider frem, blade og knopper at falde væk fra anlægget. Pesticider er det eneste middel til at fjerne et problem med bred mider.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com