Sådan Care for en dværg Lime Tree

October 4

Sådan Care for en dværg Lime Tree

En dværg lime tree, også kendt som en mexicansk dværg lime eller centrale kalk, kan dyrkes udendørs i egnede klima eller indendørs, som en potteplante. Dette træ er generelt nemme at passe, men det kan ikke tåle frost. Dværg lime tree er i stand til at producere blomster og frugter hele året.

Instruktioner

•Vælg en læ sted at plante din træ. Det skal være beskyttet mod kolde vinde, men placeringen bør modtage masser af sollys for at træet til at producere frugt. Denne type af træ foretrækker sandet, veldrænet jord.

•Kapacitet dit træ tre gange om ugen i de første tre uger efter det er plantet. Efter dette, vand det en gang om ugen hvis vejret er tørt. Tillad ikke jorden for at blive vandlidende, som kan beskadige eller dræbe træet.

•Tag nogen ukrudt fra omkring din dværg lime tree. For træer, der er nyplantede, skal alle ukrudt fjernes før træet er plantet. Hvis det er en etableret træ, træk ukrudt fra området regelmæssigt, så træet for at drage fordel af vand og næringsstoffer i jorden.

•Prune dværg kalk til at holde sin form og til at fjerne herreløse grenene fra stammen. Det behøver ikke at blive beskåret på en regelmæssig basis, men at fjerne overskydende vækst hjælper det at forblive attraktivt.

•Fertilize kun efter træet har udrakte sin første vækst. Brug ½ pund af en kommerciel træ gødning en gang hver 6 uge indtil træet er tre år gammel. Efter dette, skal du tilføje gødning en gang eller to gange om året, i samme tempo.

•Se til skadedyrs- og sygdomsbekæmpelse problemer. Disse vil normalt vise sig som misfarvede blade eller frugter, mangel på blomster eller hæmmet vækst. Kontroller nøje for at se, om du kan finde ud af hvad der forårsager problemet, og behandler i overensstemmelse hermed med enten en fungicid eller et pesticid. Problemer kan også være forårsaget af klimaændringer, over - eller under-vanding og komprimeret jord. Mange af disse spørgsmål kan løses, især hvis de er fanget tidligt og behandlet korrekt.

Tips & advarsler

  • Du kan vokse dværg lime træ i en container i ethvert område. Det kan være taget udenfor om sommeren og bragt i koldt vejr. Den ultimative størrelsen af træet bestemmes af størrelsen af containeren. Indendørs træer vil producere frugt, men medmindre de får tilstrækkelig lys frugt kan ikke modnes.
  • Unge dværg lime træer har lange, strittende torne. Vær meget forsigtig når du arbejder med disse træer, for at undgå skade. Hvis træet er holdt i en container, være meget omhyggelig med at god dræning er vedligeholdt eller root rot vil resultere.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com