Kan du lægge tørv på græs?

October 4

Kan du lægge tørv på græs?

Landskab turf er en betegnelse for kunstgræs designet til at se og føles som den ægte vare. I modsætning til naturligt græs kræver turf ikke du at klippe eller vand det. Installation af tørv er simpelt. Mens det er muligt at lægge det direkte på græs, kan gør så forårsage overflade at sidde ujævnt og indvirke negativt på områdets dræning. For de bedste resultater, forberede området korrekt og sikker sømmene, som du går.

Fjern webstedet

Forberede selve tager indsats, men det er et nødvendigt skridt. Bruge en spade eller flad skovl til at grave det øverste lag af græs og omkring 3 inches af snavs under den. Unearthing eksisterende græs forhindrer rødder fra at udvikle sig under græstørv og får det til at bule. Det giver også mulighed for tur til at sidde på jorden til et naturligt look. Bruge en sikret mod manipulation eller flad bord til at pakke i undergrunden ned, så det er hård og stabil.

Lægge basen

Grus base sidder mellem undergrunden og græstørv. Det komprimerer sammen for at danne en næsten massiv, plan overflade samtidigt med at indlevering nok sprækker for underground fugt til afløb. Brug små grus siden større sten kan rager gennem græstørv, så spredes en 1-tommer dybe lag med en rake.

Installere tørv

For at lægge tørv over grus, indstille begyndelsen af en rulle i det ene hjørne og langsomt Rul det så den ydre side er flush mod den indre væg af webstedet. Brug en skærpet hobbykniv til at gøre en glat, glat snit til at fjerne overskydende. Når hver tilstødende strimmel af tørv er monteret og flugter næste, fold tilbage siderne og fastsætte strimler af seam tape over hele længden af sømmen. Børste limen over båndet, og tryk på de tilstødende kanter ned, så de flugter. Gentag denne proces med hver søm, og tilføje sand poser eller andre vægte over sømmene holde obligationen, mens limen tørrer.

Udfør sømme og vedligeholdelse

Tilføje en kant omkring turf er valgfri, skal du sikre det ved at køre 6-tommer søm gennem græstørv omkring hver 12 inches langs omkredsen. Som tørv kommer typisk i store ruller, forbedre den endelige udseende af fejer en stålbørste på tværs af stripsene til at adskille og stå vingerne op. Planlæg at feje og vakuum turf regelmæssigt for at maksimere sit udseende og levetid.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com