Hvordan man dyrker sort hindbær i en Hoophouse

October 5

Sort hindbær (Rubus occidentalis) har at magnetisek Stokke og tåle højere temperaturer end rød hindbær (R. idaeus). Sort hindbær, også kaldet sort hætte, er self-fertile. En enkelt sukkerrør producerer frugt. De bærer i juni i de fleste steder og producere en frodig afgrøde. Sort hindbær vokse fra crown knopper og sprede ikke den måde røde hindbær spredes. De producerer Stokke af 6 fødder det første år og let forvaltes og uddannet ved beskæring til at stå uden støtte. Hoophouses betydeligt udvide berry høst til summers' varme og modner bær tidligere i sæsonen.

Instruktioner

•Forbered haven sengen så snart jorden er brugbare. Sprede 5 inches af kompost i hoophouse seng og 2 inches af sand. Arbejde både i jorden til en dybde på 18 inches.

•Plant den sovende sort hindbær Stokke fire uger før datoen for den gennemsnitlige frost. Sæt dem 2-1/2 fødder fra hinanden i hoophouse. Afhængig af bygningens størrelse, gøre yderligere rækker fordelt 8 til 10 fod fra hinanden. Sætte planterne i jorden 5 til 6 inches dyb og kompakt jord omkring dem.

•Tilvejebringelse 1/2 tommer vand pr. uge for de første tre til fire uger. Efter at tillade planter tørre mellem vanding indtil de første knopper vises. Derefter give 1 tommer vand indtil høsten. Planter behøver ikke supplerende fugt om vinteren, når de er inaktive.

•Klippe huller i sort plast barkflis så det passer omkring planterne. Barkflis forhindrer ukrudt vækst og hjælper med at holde jorden varm ved at absorbere solens varme.

•Sæt et termometer i hoophouse og roll op ad siderne, og som når den interne lufttemperatur når 90 grader Fahrenheit. Denne øgede luftstrømmen forebygger svampesygdomme og køler planter nok til at forebygge skader.

•Hold drivhus filmen der dækker hoophouse i god stand. Udskifte det når der er mange huller og tårer. Aftørre udvendigt, hvis det bliver beskidt, da dette hindrer lys Introduktion til din bær.

•Fjern den sort plast muld når vinteren nærmer sig og sprede 3 til 5 inches af en økologisk barkflis omkring Stokke beskytter dem mod kulde. Udskift den sorte plast over dette som et ekstra lag af beskyttelse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com