Hvordan man beregner bundter af helvedesild

October 5

At vide hvor mange bundter af helvedesild er nødvendig for en tagdækning projekt kræver en smule måling og en smule af matematik. Den enkleste tag er et "gavl tag." En gavl tag har to lige-størrelse flade overflader, der stiger i den samme vinkel at opfylde langs kanten, kaldet "ridge." Beregning til bestemmelse af antallet af bundter af helvedesild kræver både multiplikation og division og kræver, at du beregner størrelsen af tag i kvadratfod og derefter finde ud af antallet af bundter af helvedesild skal dække der mange kvadratfod af tag.

Instruktioner

•Brug din målebånd til at måle længden og bredden af området taget dækkes med helvedesild.

•Brug lommeregneren til at multiplicere længden gange bredden af tag gange 1.1 til at bestemme, hvor mange kvadratfod af tag vil du shingling. Tilføje 10 procent ("1,1" i multiplikation ovenfor) til de firkantede optagelser af din Tag giver mulighed for affald og ekstra helvedesild kræves for at dække "ridge." Dividere resultatet med 100. Dette er antallet af "firkanter" Tag du vil shingling. Hundrede firkantede fødder er lig med et "firkantet" af helvedesild.

For eksempel, hvis dit tag er 50 fødder af 100 fødder, flere 50 x 100 x 1.1 = 5500 kvadratfod. Nu deler 5500 af 100 = 55 "firkanter" af helvedesild.

•Multiply antallet af kvadrater af helvedesild af tre; Dette er antallet af bundter af helvedesild du vil kræve for at dække området du målt. En "firkant" er lig med tre bundter af helvedesild.

For eksempel, hvis du har brug for 55 kvadrater af helvedesild, derefter Multiplicer 55 af 3 og du opdage, at du har brug for 165 bundter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com