Er en GFCI Circuit Breaker svarer til at bølge beskyttelse?

October 5

Siden opdagelsen af elektricitet, har menneskeheden udnyttet en stor kilde til magt; men denne gavnlige opdagelse har iboende farer. En elektrisk ulykke, der ikke er umiddelbart bragt under kontrol vil forårsage skade eller endda døden.

Elektricitet

Elektricitet kan være menneskeskabt eller naturligt forekommende. Når genereret fra et kraftværk, giver det lys, varme, aircondition og power for udstyr og værktøj. I naturen, det ser ud som elektrostatiske udladninger, lynet og bioelektromagnetisme pulserende mellem celler i levende organismer.

Afbrydere

Elektricitet er genereret, sendte langs elledninger og passeret gennem en circuit breaker box før ind i et hjem eller en bygning. En effektafbryder vil "tur" i tilfælde af en overbelastning at afbryde strømmen går til kredsløbet.

GFCI

En GFCI er en Ground fejl Circuit Interrupter. Ledningerne, der kommer i kontakt med et andet ledende overflade give elektricitet til at flyde ud på jorden i stedet for at færdiggøre dets circuit. Denne nye strømmen af elektricitet eller jorden skyld, er ukontrolleret og kan forårsage skade og død til noget den passerer gennem. GFCI stopper strømmen af elektricitet i denne begivenhed.

Elektriske bølge

En elektrisk bølge, den mest destruktive form af magt forstyrrelser, opstår, når spændingen i en elektrisk linje spikes. Overspænding vil er forårsaget af lynnedslag eller funktionsfejl på kraftværket og skade elektroniske enheder, starte brande og chok mennesker.

Hvordan bølge beskyttere arbejde

Overspændingsbeskyttere aflede eller undertrykke en spænding bølge, beskytte elektriske udstyr fra overophedning eller andre skader. De bedste overspændingsbeskyttere omfatter også en sikring som et fejlsikkert at afbryde strømmen hvis suppressor mislykkes.

GFCI vs overspændingsbeskyttelse

Begge enheder tilbyder beskyttelse mod elektriske ulykker, men de arbejder for at forebygge forskellige former for magt forstyrrelser. I stedet for en "enten" mulighed, de er et "både- og" nødvendighed for elektrisk sikkerhed.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com