DIY Shade klud

October 6

DIY Shade klud

Shade klud er så alsidige, at det kan bruges i haven, på både, over dæk på enderne af porches, for beskyttelse af personlige oplysninger skærme og meget mere. Ifølge "Shade klud Info," er kluden selv lavet til at frastøde og absorbere varmen fra solen. Det er stærk, men har en løs vævning, der giver mulighed for breezes til at gå igennem. Det kan hjælpe med at beskytte en have, eller holde den varme sol ned af mennesker, der sidder på et dæk.

Instruktioner

Forpakket shade klud yardage du har brug for dit projekt. For eksempel, hvis dit projekt er at gøre skygge og privatliv for slutningen af din veranda, måle åbningen skal du for din shade klud. For eksempel, hvis det er 7-fod høje og 6-fod bred, købe nok klud til at dække dette område. Shade klud kan komme 72-inches lang. Købe det nøjagtige beløb af klud nødvendig, fordi du vil skygge klud ender lidt mindre end våbenhuset åbningen.

•Double folde kanterne 1 tomme. Fold et andet tommer over den første fold. Fastgør klappen og fortsætte foldning og fastgøre stoffet hele vejen rundt. Dette vil være din færdig kant efter syning.

•SEW en lige søm på symaskine i midten af 1-tommer folder hele vejen rundt om kluden. Sy igen på begge sider af centrum søm hele vejen rundt. Du vil sy på dobbelt fold at sikre det tre gange. Fjern alle ben.

•Applicer 1-tomme eller 2-inch øskner (alt efter hvilken størrelse du ønsker) i de fire hjørner af stoffet. Placere dem lige inde i de færdige sømme. Bruge en grommet kit fra et Stofbutik. Få det kit, der går med de størrelse øskner du har valgt. Du skal bruge en lille bord og hammer til at anvende øskner på din skygge stof. Kit vil have en kutter, indsætte håndtaget og basen. Øskner består af grommet (mandlige side) og skive (kvindelige side). Følg instruktionerne i grommet kit til at indsætte øskner.

•Skru to kroge i loft hjørner af våbenhuset åbning. Disse vil holde kluden. Skru to kroge i våbenhuset gulvet i hjørner af våbenhuset åbning. Disse vil holde shade klud.

•Klippe fire 2-fods nylon reb og binde slutningen af hver stramt ind i de fire tyller i kluden. Én gang på shade klud, binde top reb til loft kroge og bunden reb til kroge. Du får lige spænding på alle fire hjørner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com