Levetiden for en ovn

April 21

Levetiden for en ovn

Ovne lavet med god kvalitetsmaterialer og produktionsprocesser, er installeret korrekt og vedligeholdes godt, vil arbejde effektivt i lang tid. Gennemsnitlige udstyr levetid påvirkes af mange elementer ud over materialer og vedligeholdelse, herunder den korrekte vedligeholdelse af de bygninger, de er i og driftsbetingelser. Nogle hjem komponenter har en forventet 100 år eller mere, men ovne sidst kun omkring en fjerdedel af tid, hvis drives i en velholdt miljø.

Gennemsnitlige ovn levetid

Ifølge den nationale sammenslutning af hjem bygherrer i Washington, D.C. undersøgelse af levetid af Home komponenter, et gasfyr varer 15-20 år og et oliefyr varer 10 år eller mindre i gennemsnit. Varmepumper sidste 16 år og kedler sidste 13 til 21 år. Disse gennemsnitlige levetid er på normale driftsbetingelser med korrekt installation og løbende vedligeholdelse.

Effektiv drift af

Det amerikanske Department of Energy rådgiver, at mens ovne med kondenserende enheder er dyrere end dem uden kondenserende enheder, de sparer penge i deres 20-årige levetid, især i koldere klimaer. Det amerikanske Department of Energy rådgiver også forbedring af energieffektiviteten i dit hjem for maksimale operationelle effektivitet af din ovn og forlænger dets levetid. Anbefalede vedligeholdelse for optimal drift og til at holde din ovn kører længere omfatter regelmæssig inspektion af opvarmning ventilationskanaler, rør og skorstene, regelmæssige justeringer til ovnen vand og luft temperaturindstillinger og regelmæssig inspektion af lukkede forbindelser til kanalerne.

Forhold, der berører levetid

Fugt i rør og kanaler tilsluttet ovne kan reducere deres levetid. Installere en ovn, der er for stor eller for lille til bygningens størrelse det er varme kan forårsage driftsproblemer, der fører til ovnen fiasko, såsom overophedet ledninger fra konstant kører. Rusten fittings, forbindelser og maskinhusene påvirke operation effektivitet, føre til gas og luft lækager og påvirker levetiden for enheden.

Reparation kontra udskiftning

Ovne ældre end 20 år med driftsproblemer kan være dyrt at reparere. Omkostningerne ved en udskiftning ovnen varierer meget, afhængigt af størrelse, brand, energieffektivitet rabatter og entreprenører anvendes. En gas ovn kan koste så meget som $2.000, central varme op til $5.000 og et oliefyr så meget som $6.000, før installation. Problemer med ovne, der er mindre end 10 år gamle er godt værd at reparere, men ældre udstyr, der er tættere på slutningen af dets brugslevetid kan være mere økonomisk at udskifte.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com