Hvordan du indstiller flise trin

October 7

Hvordan du indstiller flise trin

Flise trin giver en smuk og funktionel tilføjelse til en landskab. Trappen giver en nemmere måde at klatre skrånende græsplæner, oprette adskilte niveauer inden for en have eller græsplæne og tilbyde en visuel punkt af interesse i landskabet. Der er afsat en god mængde af tid til at bygge flise skridt til at give mulighed for korrekt tørretid på beton og mørtel.

Instruktioner

•Indstil størrelsen og antallet af flise trin skal du. Udendørs trin bør have en stigning af 4 til 6 1/2 inches og en komfortabel slidbane eller dybden af trinnet. Træffe afgørelse om enten slidbanen eller stigningen og brug følgende formel til at bestemme den ideelle tilsvarende slidbane eller anledning: slidbanen plus to gange riser bør lig 26 til 27 inches. De fleste landskabsarkitekter anbefale 15 tommers slidbane med en 6-tommer riser, ifølge bæredygtig Urban landskab oplysninger serien. Købe nok fliser for at dække de samlede område og riser sten i størrelsen bestemmes.

•Dig den grundlæggende form og størrelse af skridt ind i skråningen. Mark i bunden af trappen, hvor du vil placere din første flise. Grave en 12-tommer-dyb grøft til længde og dybde af trinnet. Hæld i 4 inches af skærver og tamp fast. Tilføj 4 inches af beton over klippen, og lad det tørre i mindst 24 timer.

•Dig et lille hul på hver side af skridt med en dybde af to til tre inches. Vinkel støtte sten i hvert hul. Spredes et to-tommers lag af mørtel oven på beton og til siderne af støtte stenene til at indstille dem. Tryk fliser i mørtel, forsøger at passe dem stramt på tværs af området fuldt i skridt. Kontroller fliser er niveau, og mørtel mellem dem. Tørre væk overskydende mørtel og gør det muligt at indstille i tre dage.

•Applicer et lag af mørtel til bagsiden af den første slidbane. Laget skal være 1 tomme tyk og samme bredde som riser stenene. Tryk på riser sten i mørtel og tilføje komprimeret jord mellem riser sten og de tidligere udgravede ru foundation. Tilføje mørtel mellem riser sten, tørre væk eventuelle overskydende, niveau stenene og tillade mørtel at indstille.

•Dig en 6-tommer grøft længden af slidbanen bag riser stenene når mørtelen har sat. Vinkel støtte sten på hver side af trin som gjort i trin 3. Føje 3 inches af skærver, tamp og anvende 2 inches af mørtel. Arrangere fliser på mørtel, montering dem stramt og giver mulighed for en 1-tommer udhæng over det foregående trin. Fliser, anvende mørtel over slidbanen og tørre væk overskydende.

•Gentag trin 4 og 5 indtil du har konstrueret så mange trin som du har brug for. Tillad flise trin til at angive mindst to uger før du bruger dem.

Tips & advarsler

  • Bruge en trillebør eller trække på hjælp fra en ven at transportere flise til webstedet for dit skridt, som materialet er tunge.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com