Hvordan bomuld isolering indeholder varme

October 8

Bomuld isolering hjælper med at regulere temperaturen i dit hjem af langsommere overledning af varmen gennem dine vægge, gulve og lofter. Dette bremser varmetab om vinteren og forhindrer komme udendørs varme inde i løbet af sommeren. Isolering hjælper jer ophold behageligt og reducerer din energiregning.

Varme dirigenter og isolatorer

Varme flytter fra objekter, der har en højere temperatur til objekter, der har en lavere temperatur, indtil de har den samme temperatur, som kaldes termisk ligevægt. Men nogle materialer adfærd varmen bedre end andre. Materialer, der lede varme godt, såsom metal og diamant, kaldes dirigenter. Materialer, der ikke lede varme godt, såsom træ, plast, polystyren og ned, kaldes isolatorer. Bomuld er en isolator, så det hjælper dit hjem holde varm eller kold. Ved samme princip hjælper bomuldstøj dig med at holde varmen ved at bevare kropsvarme.

Bomuld isolering Basics

Bomuld isolering kommer i tæpper, som kan være installeret på lofter, vægge og gulve. Batts er afisolerede dele af tæpper, mens ruller kan være skåret til at passe en bestemt figur. Bomuld isolering er typisk lavet af 85 procent genanvendt bomuld og 15 procent plast fibre, der er blevet behandlet med en brandhæmmende, ifølge energisparepærer. Bomuld har en r-værdi, eller termisk bestandighed værdi, 3.4 pr. tomme. R-værdi på et materiale henviser til sin evne til at bremse varmeoverførsel. Højere R-værdier bremse strømmen af varmen bedre end lave R-værdier.

Fordele

Bomuld er ugiftige, så installere bomuld er sikrere end at installere glasfiber tæpper eller andre former for isolering. Bomuld anvender også genbrugsmaterialer, så den er miljøvenlig. For eksempel er nogle bomuld isolering fremstillet af affald produceret i den blå jean fremstillingsprocessen. R-værdi af bomuld er også højere end nogle andre former for isolering, såsom halm eller loose-fill glasfiber, som har respektive R-værdier af ca 2,4 og 2.3 til 2.8 pr. tomme.

Ulemper

Bomuld er 15 procent til 20 procent dyrere end glasfiber batts, energi-sparere. Bomuld batts har også en lavere r-værdi end andre typer af isolering, som ekstruderet polystyren, urethan og polyisocyanurate, hvilket betyder, bomuld forsinker overførslen af varme mindre effektivt end disse materialer. For eksempel har polyisocyanurate en r-værdi af 7,2 til 8,7 pr. tomme. Hertil kommer, er bomuld og andre typer af batts og tæpper vanskeligt at installere i områder, der har forhindringer eller hulrum. Loose-fill isolering kan være mere passende for disse områder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com