Sådan måler udskiftning glas for et loft Fan lys

October 8

Loft fans med lys er attraktive og tilføje belysning til et værelse. Glas glober er dog en smule mere skrøbelige end de vises. Udskiftning af en brudt verden på en ventilator i loftet er en simpel proces, når du ved hvilken størrelse kloden til at købe. Udskiftning glober er tilgængelige på hjem forbedring centre i en bred vifte af stilarter og farver. Når du måler for udskiftning glas til loft fan lys, kan du købe et sæt af glober i stedet for bare én, så de matcher.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til loft fan. Effektafbryderen i dit hjem elektriske system kan du slukke for strømmen til hele rummet eller væggen hvor parameteren loft fan mounts. Forsøge at slå loft fan for at sikre, at strømmen er slukket før at tage målinger.

•Tag pære fra armaturet og eventuelle resterende stykker af brudt kloden. Bære tunge læderhandsker og øjenbeskyttelse til at forhindre, at få skåret fra stykker af glas og til at beskytte dine øjne fra faldende glas eller støv.

•Measure indvendigt diameter af pære armaturet med et målebånd. Måle fra indersiden af den ene side på indersiden af den modsatte side. Dette er måling for armaturet og hvad de fleste producenter bruger, når de afgiver måling på kloden.

•Sæt udgangen af målebåndet i den nederste afsats armatur og måle til ydersiden af armaturet. Den nederste afsats er afsats før den afrundede del af armaturet. Dette er den dybde måling af ende af kloden montering inde i armaturet.

Tips & advarsler

  • Hvis det er muligt, tage en intakt stykke af brudt verden, hvor det passer ind i armaturet til butikken. Dette medvirker til at sammenligne afsats af de gamle globe med den nye verden. Afsats er, hvor skruerne holde kloden i armaturet.
  • Kig efter glober med en enkelt tråd som en skrue omkring toppen hvis dit stativ nu har monteringsskruer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com