Sådan installeres privatliv hegn

May 5

En privatliv hegn, som regel lavet af træ paneler, er en god måde at tilføje privatlivets fred til din værftet og holde kæledyr og børn sikkert.Du kan også få vinyl hegn paneler, som er generelt dyrere, men den metode til at sætte hegnet er det samme. Nogle privatliv hegn er meget attraktive, men selv den enkleste og billigste er træ, så de gør ikke se dårlige måde kæde link normalt gør.

Instruktioner

•Measure det sted du ønsker at installere hegnet. Har en anden hold i slutningen, så du kan få en nøjagtig måling og Hold målebåndet lav, tæt på jorden, så der er ingen sagging som ville forårsager upræcise foranstaltning. Måle længden på hver side, der har bør for et hegn.

•Brug dine målinger, beregne hvor mange hegn paneler og indlæg skal du. De fleste paneler er 8 fod lange. De flere indlæg du har, jo mere robuste din hegnet vil være; Generelt skal du mindst have en post hvor nogensinde to hegn paneler mødes og på hver side af din gate. Men nogle gange er det bedst at sætte én post i hvert panel, for bedre støtte. I nogle tilfælde skal du et indlæg på nogen start eller slutning tidspunkt, men nogle gange kan du vedhæfte panelet hegn til en væg i stedet. Du vil sandsynligvis ende op med at købe en ekstra panel, og skære det til noget mindre end 8 ft så det passer.

•Før vil købe dine materialer, det er en god ide at kontrollere salg papirer! Home Depot og Lowes sat hegnet paneler til salg temmelig ofte. Tøv ikke med at bede om at tale til en af eksperterne der på enten butik, være sikker på din liste er korrekte og du har arbejdet alt ud på papiret korrekt. De vil også tjekke dine beregninger for at sikre dig købe det rigtige antal indlæg, bedømmelseskomite og hardware – bare tage dit papir med din nøjagtige målinger.Du skal bruge en lastbil eller van (ingen back sæder) til at bringe dit hegn hjem. Eller du kan leje en lastbil fra UHaul eller Home Depot. Du bør også undersøge leje en powered post hul gravemaskine: det vil spare dig for en masse arbejde og tid og ømme muskler. Folk i butikken kan også hjælpe dig med at vælge korrekt hardware, herunder søm, skruer, hængsler, lås.

•Når du har alle dine materialer og du er klar til at starte, lægge dine planer, og gå over det hele igen for at sikre, du har alle dine behov og en god plan.Start i den ene ende, normalt abutting en mur af huset eller garage. Brug din post hul gravemaskine, og grave huller til dine hegnspæle. Du vil lægge alle hegnspæle på plads først.Bland din beton ifølge anvisningerne.

• Som du grave hvert hul, drop post ind i det, omkring 1,5-2 fod dyb (stillingerne er generelt 2 ft højere end hegnet paneler til at gøre det muligt for dette), og fyldes med beton.Sørg for alt er udfyldt og pakket godt, så der er ingen slingrende i stillinger.Når du har installeret alle dine indlæg, og fyldt hullerne med beton, får du at tage en pause. Følg anvisningerne på posen, men generelt forventer at vente til næste dag for beton er tør nok.

•Next dag, tjek din beton og indlæg til at være sikker på betonen er tørret og stillingerne er meget sikker i deres huller.Hvis alt er godt, kan du begynde at sætte op dit hegn paneler. Sørg for, at du lægge alle de paneler, der vender i samme retning--der er en forsiden og bagsiden, som er let at fortælle, når du ser panelet, men du ønsker ikke at ende med nogle paneler viser deres bagdelen!Udbudt panelet med hver ende mod et indlæg og negle på plads.

•Tilføj dit gate sidste. Installere hængsler på porten, og Vedhæft den til hegnspæl. Gør det samme med låsen.Det er vigtigt, at de sider, der tillægger gaten er justeret og lige.Sørg også for igen at porten vender den rigtige retning - ikke viser sin bagdel til gaden!

•Nyd din værftet! Lade hundene, bringe børnene ud og har en kok ud at fejre.

Tips & advarsler

  • Det er klogt, selvom du er stærk, har mindst én person til at hjælpe.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com