Hjem afhjælpe for rengøring glas Ware

April 22

Ikke-kommercielle rengøringsmidler har været rundt for evigt og er en meget passende erstatning for deres kommercielle modstykker. Denne DIY løsning vil være godt for rengøring af glas og vinduer.

Få dine ingredienser

Denne opskrift kræver tre dele vand og en del hvidt destilleret eddike, tilgængelige på din lokale købmand. En gammel sprayflaske ville være praktisk, men ikke nødvendigt. Hvis du bruger en, Sørg for at vaske den godt før mixing ingredienser; ellers bare kom ingredienserne i en skål og dyppe din vaskeklud i det...

Hvad er fordelene?

Udover at være meget billig og kræver kun let opnåelige ingredienser, er det et miljøvenligt produkt. Der er ingen skrappe kemikalier og du vil ikke blive overvældet af giftige dampe.

Hvad er ulemperne?

Den største ulempe er lugten af eddike. Dette kan løses ved at tilføje et par dråber af æteriske olier som pebermynte til blandingen. Anden end at er det en helt uskadelige løsning.

Behagelig overraskelse

Rengøring bliver streak gratis.

Bruge det i din diswasher

Sætte 1 1/2 til 2 kopper destilleret hvid eddike i bunden af din opvaskemaskine og tilføje din vaskemiddel som sædvanlig. Vask en fuld cyklus.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com