Tip til at rydde en godt skærmen

October 9

Tip til at rydde en godt skærmen

Godt skærme fungere som et filter for en brønd, fange stykker af vragdele, før de kan indtaste vandforsyningen. De giver også strukturstøtte, forhindrer godt i kollapse. På grund af mængden af slid de udholde, skal godt skærme rengøres en gang imellem. Der er et par måder at gå om dette, afhængigt af sværhedsgraden af situationen og de materialer, der er tilgængelige.

Vandtryk

En slange eller højtryksrenser kan bruges til at rydde skærmen. Står en meter fra brønden, og sprøjte vand hen over skærmen, indtil eventuelle rester er blevet brudt op og fjernet.

Vask i hånden

Rengøring af skærmen i hånden er mere kedelige og tidskrævende, men det kan sikre, at et grundigt stykke arbejde er udført. Tage en skraber og gå over skærmen omhyggeligt fra den ene side til den anden. Dårlig vand over toppen af skærmen, og krat snavs væk med en klud, svamp eller tunge. Skyl skærmen en gang mere for at fjerne overskydende snavs.

Kemikalier

Ved hjælp af kemikalier er en effektiv metode til hurtigt opløser snavs, der tilstopning et godt skærmen. Brønden skal først tømmes, så vandet ikke absorbere kemikalier. Kemikalier kan derefter anvendes på skærmen på et højt tryk. Vent 10 minutter og rense godt ud med frisk vand før genoprette det til sin regelmæssige arbejdsvilkår. Vær sikker på at bære beskyttelsestøj, og følg anvisningerne på emballagen af din valgte rengøring produkt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com