Sådan Care for en Rose af Sharon plante

April 22

Sådan Care for en Rose af Sharon plante

Rose af Sharon er en hårdfør, let at dyrke busk, der overlever i et utal af betingelser, selv omsorgssvigt. Rose af Sharon er i hibiscus-familien og er en af de få buske at blomstre sidst på sommeren og i efteråret. Hvis venstre un-beskæring, denne busk kan vokse til 10 fod høj og bred. Rose af Sharon er hårdføre fra USDA voksende zoner 5-9. Rose af Sharon blomster blomstre i nuancer af hvid, pink, lilla og rød og vil tiltrække fugle og sommerfugle til haven.

Instruktioner

•Plant din Rose af Sharon i fuld sol. Selv om denne busk vil vokse i delvis til fuld skygge, producerer flere blomster i fuld sol. Rose af Sharon vil tilpasse sig til et utal af jordbund, men den foretrækker en økologisk, veldrænet jord. Før plantning, ændre din jord med kompost, især hvis det er tunge ler eller overdrevent sandstrand.

•Kapacitet din Rose af Sharon plante når de top 3 inches af jord er tør. Denne busk vil tolerere nogle tørke men tørke kan hæmme blomst produktion. Muld din Rose af Sharon godt, især i det første år, at beskytte plantens fuldmodent rodsystem.

•Fertilize din modne Rose af Sharon en gang om året med et generelt formål gødning i foråret når nye vækst opstår. Ikke overløb. For meget kvælstof vil resultere i kraftig blad vækst, men nedsat blomst produktion.

•Prune din Rose af Sharon i slutningen af vinteren når blomstrer er falmet fra træet og før nye vækst vises. Blomster er fremstillet på ny vækst. Rose af Sharon kan blive beskåret for at have kun én trunk. Beskæring Rose af Sharon vil resultere i få blomster, men de enkelte blomster vil være større.

•Tjek for svampeinfektioner, især i de våde sæson, og hvis din Rose af Sharon voksende i delvis skygge. Bladlus kan fodre off din Rose af Sharon busk, efterlade en klæbrig rest kaldet honningdug bag. Denne honningdug vil tiltrække en svamp kaldet sodede skimmel. Inspicere Busk for cankers og kvist dieback forårsaget af svampeinfektioner. Hvis en svampeinfektion, behandle med et svampemiddel.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com