Mursten Tuckpointing værktøjer

October 10

Mursten og murværk bygninger sidste i lang tid. Desværre, mørtel, der binder dem på plads ikke vare så længe. For at opretholde den strukturelle integritet af murstensbygninger, rense og genopfylde leddene ca. hver 20 år ved hjælp af en proces kaldet mursten tuckpointing. Specialiserede peger trowels og andre tuckpointing værktøjer gør denne kedelige opgave meget lettere. I dag er mekaniserede tuckpointing værktøjer tilgængelige til at gøre jobbet gå endnu hurtigere.

Mekaniserede Tuckpointing værktøjer

At fjerne mørtlen Proper og hurtigt er målet med opererer tuckpointing udstyr. Fordi materialer i mørtel hurtigt slibe væk enhver ubeskyttede metaloverflader, skal tuckpointing værktøjer har beskyttende belægninger, der muligt at modstå friktion. Moderne teknologi har gjort det muligt for producenter at obligation diamant chips at skære knive til at skære vingerne mere effektive og langtidsholdbare. En tuckpointing mølle tillader teknikeren at skære i gamle mørtel op til 1 1/4 inches dyb. Vinkelsliberen bør have skjolde for at beskytte arbejdstageren mod flyvende vragdele, men skjolde bør tillade arbejderen at se den fælles, som han arbejder. Enhver mekaniserede tuckpointing værktøjer bruges til at arbejde på store projekter skal arbejde i lange perioder uden overophedning. En anden fælles tuckpointing værktøj er den mørtel pistol, som tillægger en boremaskine og tvinger mørtel fra en 3-qt. hopper ind i leddene.

Værktøjer til fjernelse af støv

Når tuckpointing en bygning, at fjerne den gamle mørtel er kun halvdelen af kampen. Anden udfordringen er hvad de skal gøre med støv og snavs som følge af projektets tuckpointing. Nye værktøjer tilbyder samling støvsugerposer indbygget i værktøjet. Andre værktøjer er separate enheder designet til hurtigt og at rense effektivt rod. Occupational Safety and Health Administration tilbyder strenge retningslinjer for fjernelse af støv. Enhver tuckpointing værktøjer, der fjerner støv skal opfylde disse standarder.

Håndværktøj

Håndholdte tuckpointing værktøjer er stadig vigtig for jobbet. Anvendt til detaljeret arbejde eller på grund af manglende elektricitet på støbestedet, kommer tuckpointing job ofte til hånd arbejdskraft. En tuckpointing sætte mejsel og hammer kan effektivt rense ud et morter joint. En række peger trowels arbejde mørtel i fugerne. Trowels er forskellige bredder og er fleksibel, hvilket gør det nemmere at arbejde mørtel i fugerne. Overfræsere og slickers skaber et færdigt udseende til refinished mørtel. Overfræsere og slickers er tilgængelig til at oprette konkav, konveks, flad og grapevine finish.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com