Blomsterbed kantning teknikker

October 10

Blomsterbed kantning teknikker

Blomsterbede i fuldt flor er en smuk tilføjelse til ethvert landskab. Der er en række forskellige kantning teknikker, der vil give dine blomsterbede en poleret look. Ud over at forbedre udseendet af dine blomsterbede, hjælper kantning også forhindre græs og ukrudt i at infiltrere din planter og reducere tidsforbrug på vedligeholdelse.

Drop-Down kantning

Hvis du ønsker at holde din have fri for ekstra pynt, er drop-down kantning det bedste valg. En drop-down kanten er lavet ved hjælp af en skovl til at grave ned omkring 4 inches omkring dit blomsterbed. Derefter gå tilbage og grave din skovl på indersiden af sengen på en vinkel mod din første snit. Fyld den resulterende trench med grus, muld eller andre fyldstof, eller lade det være tomt.

Sten kantning

Sten kantning kan købes i de fleste planteskoler eller landskab levering butikker. Naturlige sten kantning vil bevare sit udseende i mange år, selvom det kan være dyrt og svært at flytte. Flise, brosten og naturlige rock alle skabe slående landskab design. Plast sten kantning tendens til at være billigere, samtidig med at skabe den samme effekt som natursten. Du kan vælge at holde din sten kantning lav til jorden eller bygge det til at oprette en væg-lignende kant.

Konkrete kantning

Konkrete kantning findes er en række forskellige designs og figurer. Nogle er flosset, mønstret eller støbt til at passe langs kurver. Konkrete kantning bør fastsættes i en skyttegrav til at forhindre græsset i at vokse ind i blomsterbedet. Grave en grøft store nok til at passe din konkrete kantning, som du ønsker for drop-down kant og placere din kant inde i den. Vær forsigtig, når slåning eller kantning nær beton, fordi det kan skade din græsplæne udstyr.

Dekorativ kant

For at tilføje nogle flair til dit landskabsdesign, overveje kantning dine blomsterbede med en af de mange dekorative muligheder. Strejkevagt hegn, imiteret mursten og bambus findes blandt dekorative kantning muligheder på de fleste havearbejde Centre. Hvis du er på udkig efter noget mere unikt, skal du bruge farvede glasflasker som kantning materiale ved at begrave dem hals ned langs dit blomsterbed kant. Vær forsigtig, når slåning eller kantning nær glas kantning, og brug ikke flasker i områder hvor børnene leger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com