Hvordan til at designe en Pergola

October 10

Hvordan til at designe en Pergola

En pergola er en arbor-lignende struktur, der fører fra ét sted til et andet. Du skal bruge noget plads, hvis du vil bruge en i din landskab. Der er masser af stilarter og materialer, du kan bruge til at bygge en pergola. Her er nogle designideer.

Instruktioner

•Hvis du vil bygge en pergola, du nødt til at forstå hvad en pergola er! En pergola er en struktur, der ligesom andre arbor eller ramada men faktisk fører fra ét sted til et andet gerne en indrammet passage. Det giver fornemmelsen af lukket rum med luftighed af en åben ramme. Opbygge din pergola fører fra det ene område til det andet.

•Kontrollér din pergola af træ til et naturligt look. Det kan en række af enkle stykker planker af træ danner en firkant dig og knyttet sig til næste. Du kan ornament det med gitter eller tilføje boards på side eller til at forøge top eller sider. Du kan endda bruge stiliserede træsorter som bambus, træ filialer eller logger og lash dem sammen til en rustik fornemmelse. Stilarter af byggeriet er kun begrænset af fantasien!

•Kontrollér din pergola ud af vinyl eller genanvendte plastmaterialer. Mange af disse nyere træ-look-alikes vil bruges ligesom træ, men aldrig brug for maleri og vil aldrig rådne eller forfald.

•Kontrollér din pergola af metal. Metaller som armeringsjern vil rust, støbejern kan dannes i til alle typer af figurer og kobber vil danne en patina af kobberfarvet brune og blå-grønne. Metaller kan bruges til en buet virkning eller en kantede design.

•Kontrollér din pergola af levende materiale. Voksende bambus eller andre fleksible buske eller træer i rækker og binde og uddannelse grene til kurve og mødes over toppen kan skabe en levende pergola, der kræver ingen konstruktion. Selv footings behøver ikke at være sunket i beton, som de vil dyrke deres egne rødder!

•Pergolas kan være kan være tunge eller lys, minimal eller dekorative, simpel eller omfattende, formel eller rustik i design.

•Du kan oprette et omfattende miljø ved at tilføje stier gennem din pergola, der kan være banet eller tekstureret eller selv plantet. Planter kan danne haver på begge sider af passagen. Vinstokke kan let accent visse områder eller kvæle hele strukturen.

•Cement, mursten eller blokke kan gøre søjler til en mere fast struktur.

•I kort, kan du oprette enhver stil af pergola du ønsker fra et bredt sortiment af materialer, herunder fundne objekter og genbrugsmaterialer. Sørg for din struktur er solid, stærk og godt siddende ned i jorden til at håndtere enhver vejr eller andre krav.

•Pergolas er ideelle måder at opdele områder af ejendom, at tilbyde en mulighed for at vokse vidunderlige vinstokke som blåregn, druer eller andre flamboyant klatrere, og at skabe en passage med følelsen af at være noget indkapslet. Brug en pergola til at føre fra et hus til en anden struktur som en garage, gæst hus eller arbejde rummet. Eller Opret en, der åbner på en swimmingpool eller meditation område. Bygge en lille én i et mere begrænset område, der åbner til en lille gårdhave med siddepladser eller et springvand eller skulptur i slutningen.

•Hav sjov designe og bygge en pergola. En grundlæggende design kan skabe teksturer med lys, skygger eller kan være farvet med clambering planter. Selvom en pergola kan forbinde ét område til et andet, kan du gøre din pergola en oplevelse i sig selv som det bugter sig. En pergola er en stærk erklæring, der kan være så praktisk, da det er pynt og omdanne en ho-hum haven i en spektakulær begivenhed!


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com