Ideer til at organisere et lille barns soveværelse

October 10

Børn soveværelser er et rod af brudte legetøj, arbejder legetøj, tøj og diverse odds og ender. Med en travl husstand og børn kører rundt, du sandsynligvis ansigt opbevaring spørgsmål hver dag. Som dine børn vokse, de arve endnu flere varer og brugte legetøj og mangler plads til at gemme alt. Ideer til at organisere et lille barns soveværelse hjælpe dig med at lægge alt væk og give det et sted for sig selv.

Sortere det

Før du forsøger at organisere et kid's soveværelse, gå gennem hvert punkt i rummet. Holde papkasser og trash tasker på side. Når du arbejder, opdele varerne i tre separate bunker: holde, donere og smide væk. Involvere dit barn i processen, se hvilke varer, de er tiltrukket af og hvilke emner de næsten ikke mærke. Smid væk beskidt eller bejdset tøj og eventuelle brudte legetøj. Donere elementer dit barn ikke længere bærer eller spiller med. Når du er færdig med at sortering, flytte kast og donerede varer udenfor. Du ønsker en klar opfattelse af alt, der har bør for et sted i rummet.

Væg opbevaring

Vedhæfte kroge og bøjler til vægge, placere hver enkelt i barnets højde. Undgå hængende ting for højt eller holde stativer utilgængeligt for små hænder. Hænge jakker, tøj og mesh tasker med legetøj.

Plast hængende opbevaring arrangørerne er en anden IDE, da disse arrangørerne har små plastik lommer. Lommerne er stor nok til at holde små legetøj, visse typer af beklædningsgenstande og endda bøger.

En kort boghylde bliver hurtigt en lagerområde, når det bruges med plast eller vidjer kasser. Label hver boks med en anden type af legetøj som gåder, actionfigurer og spil.

Seng opbevaring

Kigge efter lavvandede plast opbevaringskasser og arrangere flere under dit barns seng. Små hænder kan nemt og at trække hurtigt ud opbevaringskasser til at nå indholdet inde. Brug boksene til ting du barn leger med eller bruger på en regelmæssig basis, herunder bøger og foretrukne legetøj. Erstatte den eksisterende hovedgærde med opbevaring hovedgærde, bestående af en boghylde og skuffer. Eller montere en vægtæppe reol direkte over sengen og bruge det som et hovedgærde. Være sikker på at montere det til studs eller med ankre, og høj nok at det er sikkert og der er ikke mulighed for at barnet trækker det ned fra væggen og ned på dem.

Legetøjet bibliotek

Legetøjet bibliotek fjerner legetøj fra dit barns værelse, men stadig giver barnet mulighed for at spille med hinanden. Fyld en stor plastik opbevaring bin med legetøj fra rundt i lokalet og lade barnet se indholdet. Holde bin i et andet rum i huset. Når barnet ønsker noget fra papirkurven, skal han bytte det med noget i sit eget værelse. Han har stadig det samme beløb af legetøj, men uden alle de legetøj henkastning rummet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com