Hvordan du installerer en elektrisk lys armatur samledåsen

October 10

Elektrisk lys armatur forgreningsdåser er kabinetter monteret bag væggen eller loftet, der udfører en dobbelt funktion. Først, de giver en monteringsoverflade for dit lampen; for det andet, de beskytter dit hus fra potentielle gnister eller shorts i ledninger forbindelser til den lampen. Korrekt installation af en lys stativ junction box er afgørende for sikkerheden i dit hjem.

Instruktioner

•Decide på lokationen for et lys armatur. Da lampen junction box er placeret direkte bag væggen eller loftet hvor de lampen er, skal du vide, hvor du vil placere i lampen, selv.

•Chose den relevante junction boks til dit byggeri. Bokse er lavet af forskellige materialer - plast, metal og komposit-- og er normeret til forskellige vægte og kutymer. Derudover er der forskellige montage metoder. Nogle søm direkte til væggen studs eller loftet bjælker, mens andre er holdt på plads med støtte beslag eller arme. Der er ingen hårde og hurtige reglen om hvilket materiale er bedst for en samledåse, selvom bokse beregnet til at understøtte tunge lamper eller lysekroner typisk er metal og har støtte arme. Lighter-duty kasser, for mindre, lettere Kampprogram vil normalt være lavet af plastik og vil søm direkte til en stud eller tværbjælke. Når du er i tvivl, konsultere med sælgere på din lokale bygning levering butik, eller rådføre sig med en elektriker.

•Anbring dit junction box på placeringen af din planlagte belysning fastholdelsesanordningen. Hvis samledåsen har justerbar støtte beslag, justere deres bredde, så de tryk sikkert mod støtte studs eller loft strøer. Søm eller skrue armene på samledåsen til studs. For forgreningsdåser naglet direkte til en enkelt stud eller loft tværbjælke, Placer boksen mod overfladen og søm det på plads.Når positionering dine samledåse, tage hensyn tykkelsen af wall materialet så den forreste kant af boksen vil være selv med væggen, når alle konstruktion er fuldført. For eksempel, hvis du placerer en boks på en stud mur, der vil blive dækket med 5/8-inch væg board, bør den forreste kant af boksen udvide ud 5/8 af en tomme fra stutteriet. Dette sikrer en flush overflade, når byggeriet er afsluttet.

•Tag den passende "knockout faner"--flytbare plast faner, der skaber rum til at køre elektrisk ledning ind og ud af kassen. Hvis du vil fjerne tabs, indsætte en skruetrækker i kanterne af en fane og lirke det nedad. Antallet af faner du tegne afhænger dine ledninger behov. Hvis for eksempel du har én ledning fører ind i en samledåse, tilsluttet et enkelt lampen, skal du banke ud én fane. Hvis en ekstra ledning løber fra den lampen til et andet lys, switch eller stikkontakt, skal du fjerne en ekstra fane. En god tommelfingerregel er "én fane pr wire."

•Ledning dit lampen som dens retninger.

Tips & advarsler

  • Tjekke vægt bedømmelse af samledåsen. Tunge lamper, lysekroner og loft fans kræver forgreningsdåser designet specielt til disse programmer.
  • Sluk altid strøm til elektriske kredsløb, når du arbejder på dem.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com