Sten funktioner i landskabspleje

October 10

Sten funktioner i landskabspleje

Indarbejde stenvægge i en gård tilføjer bremse appel og løser en række typiske landskabspleje problemer som dårlig jord, dræning og invasive bunddække. Sten er naturligvis vejrbestandig og langvarig, og tilføje en sten funktion er så simpelt som at lægge en casual skifer gangbro eller foring en have med fieldstones. Som græs, træer og planter skifter med årstiderne, vil stenvægge tilføje kontrast og en følelse af permanens året rundt.

Gangbro

Sten fortove er enkel at installere og kan binde sammen andre landskabsarkitektoniske funktioner, såsom en dam og en blomsterhave. Brosten er opdelt så overflader kan danne en flad gangbro. Fliser, fieldstones, bluestone og skifer fås som naturligt formede, snappede stykker eller som ensartet skære fliser og brolæggere. En base af grus og sand understøtter stenene, så de ikke synker over tid og simple træ eller metal edge begrænsninger holde dem i at glide. Fit snapped sten stykker sammen til en økologisk, rustikke udseende, eller oprette et indviklet mønster ved hjælp af Natursten fliser i forskellige størrelser. En Well-laid sten gangbro kræver lidt vedligeholdelse og supplerer de levende farver i den omgivende vækst.

Vægge

Om der bruges som en attraktiv ejendom grænse eller en støttemur mod en skråning, tilføje tør-stablet sten vægge en tidløs stil til din hele landskab. Store, flade fliser, fieldstones eller sandsten giver en stærk stoflige kontrast til tykke blade og farverige blomster. Stable en sten mur ikke højere end 3 fødder for at sikre dens strukturelle integritet. Bakke højere end 3 fødder, støttemure differentieret der ligner trinnene stigende hældning, og bruge de landinger, som hvert niveau som blomsterbede.

Grænser

Definere form din haver og stier med sten kantning. Bruge uncut mellemstore fieldstones eller fliser for hævet grænser, eller brug travertin eller sandsten asfaltudlæggere for grænser rejst kun en tomme eller så over jorden, så du kan nemt slå omkring dem. En grus foundation understøtter stenene og gør det muligt for vandet at undslippe nedefra. Grænser blokere invasive ukrudt og bunddække fra trænger ind og hjælpe afværge mund og pet trafik. Hævet grænser også beholde jord i en have. For et område med dårlig jord, oprette en hævet blomsterbed ved stabling randstenene om en fod høj og fylder interiøret med indfødte muld og kompost.

Kampesten

Placere en stor kampesten i en have eller åbne område skaber en slående omdrejningspunkt. En kampesten kan fordoble som en plads ved siden af en dam eller under et skyggefuldt træ. Oprette en rock haven ved at dække området med river klipper og placere flere kampesten rundt på hjemmesiden. Beslutte, hvor du vil placere kampesten på forhånd, da de udfordrende for at flytte.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com