Sådan læses en Radon detektor

October 10

Radon er en lugtfri, smagløs og usynlig gas typisk findes i kældre eller områder af et hjem, der er under jorden. Radon er også No. 1 årsag til lungekræft hos ikke-rygere i USA, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse. Meter typisk varierer i pris fra $20 til $150 afhængigt af test bliver udført. Trækul tests er billigst og typisk tager 48 til 96 timer at teste luften. Men digitale kits, som kræver en elektrisk kilde, er dyrere men give en læsning næsten øjeblikkeligt.

Instruktioner

•Purchase et testkit, enten kul-baseret eller digitale, fra en lokal isenkræmmer. Den digitale skærm kan være venstre sluttet til regelmæssigt for at overvåge luft for radon, som kan stige over tid i et område.

•Forbered området for test. Alle vinduer og døre burde have været lukket i mindst 24 timer før afprøvning.

Beholderen, der kommer med den trækul kit eller den digitale skærm skal placeres 2 fødder over gulvet, 1 fod fra alle ydervægge, 4 inches væk fra alle andre genstande i rummet og mindst 3 fødder væk fra alle vinduer, døre eller andre åbninger. Også, Placer ikke beholderen i et skab eller boks. Beholderen skal udsættes for den luft, der er ved at blive pustet af alle beboerne i hjemmet.

•Flyt ikke test beholderen eller digital kortlæser mens testen udføres. En digital kortlæser kan læses efter ca 90 sekunder.

•Læs resultaterne. I en trækul test, er dunke typisk sendt ud til et laboratorium. Du skal omhyggeligt lukke beholderen og Placer den i posen, som det skete med. Følg derefter instruktionerne leverance. Resultaterne foreligger normalt inden for 48 timer efter forsøgslaboratoriet modtager beholderen. Resultaterne er typisk sendt med posten eller sendt via e-mail i nogle tilfælde. Du kan også ringe til lab firmaet for at hente dine resultater.

På en digital læsningsenhed, vil radon læsning være mellem 0,1 til 999,9 picocuries pr. liter, eller pCi/L. Enhver læsning over 4.0 pCi/L anses for farlige, og alarmen vil typisk lyde på læseren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com