DIY fastsættelse en ovenlys

October 11

Ovenlys lyse op i ethvert rum med naturligt lys på en solrig dag eller en månelyse nat. Over tid, kan elementerne bryder forseglingen af din skylight, forårsager en lækage. Vandskade kan være dyre at reparere, hvilket gør det vigtigt at undgå det ved at holde din skylight i reparation på alle tidspunkter. Nogen adskillelse mellem skylight og rammen vil lække og forårsage skader på dit tag, gips og struktur. Om fastsættelse af en ovenlys er et spørgsmål om at finde kilden til lækagen, erstatter det blinkende, løs eller manglende helvedesild, caulking og reparere eventuelle vandskade.

Lokalisere lækagen

Inspicere indersiden af ovenlys på udkig efter kilden til lækagen. Kigge efter vandskade på vægge, der omgiver skylight. Check for brudt tætningslister eller revner i skylight. Klatre op på taget og inspicere ovenlys til revner eller skader. Åbn dækslet til ovenlys og se efter beskadigede eller manglende vejr stripning eller revner i ovenlys eller ramme. Fjerne og erstatte gamle eller beskadigede tætningslister. Bruge klart caulking for at reparere eventuelle huller eller revner i skylight.

En mere alvorlig vandlækage kan udvikle mellem ovenlys rammen og tag. Inspicere helvedesild, blinker, og caulking på rammen og omkring ydersiden af skylight. Kigge efter manglende eller løs helvedesild, indlysende vandskader, manglende blinkende, fugemasse eller caulking. Kontrollere ramme for adskillelse, mangler skruer, og beskadigede eller manglende tætningslister og fugemasse.

Reparere eller udskifte blinkende

Skær helvedesild fra omkring skylight og fjern dem. Mejsel off enhver gamle tjære eller lim, der var under helvedesild. Det er vigtigt at fjerne alle de gamle tjære og snavs omkring rammen af ovenlys til at forberede området for reparation. Anvende asfalt is og vand shield af peeling opbakning af sticky undersiden. Holde asfalt materiale til krydsfiner og rammen af ovenlys til vandtæt området.

Brug trin blinkende som er 7" til 8" af "L" formede metalstrimler omkring ovenlys under helvedesild. Efterhånden som du udskifter helvedesild (arbejder op taget) placere trinnet blinkende under læben af ovenlys og flush til tag og sikker med et søm. Når du arbejder hver række af helvedesild opad, bør trin-blinkende overlapper trinnet blinkende fra rækken nedenfor. Dette vand beviser skylight. Sikre hovedet pan (større stykke af blinkende) til toppen af ovenlys med negle og erstatte helvedesild. Anvende klare caulking for at skrue hoveder, huller, sømme i udformningen, og revner i skylight.

Tips

Vær forsigtig når klatring en stige og på taget. Slid ordentlig sko, tøj, og sikkerhedsbriller og handsker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com