Hvordan man beregner materialer, der kræves for Closet organisation

October 11

Vurdering af dit skab for en ny organisation system er en enkel proces, der, hvis det gøres korrekt, vil maksimere din plads, tager bedre pleje af dine ejendele og gøre at få klædt hver morgen mindre af en udfordring. Inden det besluttes hvilken type organizer til at investere i, vurdere dine behov, baseret på typen af varer, der opbevares. Er der en enkelt stang hvor hylder ville arbejde mere effektivt? Uanset om du har en standard reach-in closet eller en større walk-in rum, den vigtigste brik er dette: foranstaltning to gange, og være sikker på dine numre er korrekte før du bestiller din forsyninger.

Instruktioner

•Klart ud af skabet helt. Sortere elementer i grupper, så du ved, hvilken slags organisere system du har brug for. Hvis du arbejder med tøj, gøre de stykker du bære oftest den nemmeste at få adgang til. Når man tænker på hvad du opbevaring, kan du begynde at forestille sig den bedst mulige udnyttelse af rummet.

•Carefully måler det tomme skab rum, afrunding hver måling ned til den nærmeste 1/8 af en tomme. Så nøjagtigt som muligt, måle hver dimension på mindst to gange for at være sikker. Skriv numrene ned som du går. Måle bredden mellem to inde i vægge tværs over ryggen. Måle dybde ved at markere indersiden af venstre og højre væggene på bagsiden. Måle højden fra gulvet til loftet og fra for- og bagside være sikker på det er de samme. Tage måling af bredden af døren fra ramme til ramme. Glem ikke at tage højde for døren. Optage stilling eventuelle indbyggede armaturer, også.

•Draw en mock-up af dit skab plads til at illustrere sin form og ideel funktion. Angive på diagrammet hvad slags døre er i brug. Skitsere et par indstillinger som standard-størrelse enheder tilføje tæt på bredden, dybden og højden af skabet. Eksperimentere med forskellige placering af stænger, hylder og sko stativer. Gøre fuld brug af lodret plads til langtidsopbevaring.

Farvningsretning på størrelsen af pladsen, dit budget og varerne bliver gemt i skabet, overveje de forskellige typer af storageløsninger til rådighed. Der er prissat lavere-dækket wire reoler enheder eller indbyggede funktioner med en blanding af stænger, skuffer og hylder. Hver indstilling leveres i standardmål 18 tommer, 24 tommer, 27 inches og 48 inches. Tilføje bredder af de enheder, du vælger skal være lig bredden findes i dit skab plads. Hvis du har en fire-mund-wide reach-in closet, vil du har brug for to 24-tommer enheder at bygge ind i skabet. Hvis du har et påklædningsværelse, kan du designe rum mere som et rum, herunder siddepladser og Plys tæpper. Med en walk-in closet, kan du vælge fra en større vifte af muligheder, herunder brugerdefinerede fritstående eller indbygget kabinet og reoler. Hjem forbedring butik skab specialist kan hjælpe dig med at vælge passende og dimensionsstabil nøjagtige lagerenheder.

Tips & advarsler

  • Når du vælger et skab organisere system, finde en lavet specielt til hvad du opbevaring. Tungere varer kræver tunge reoler. Tøj fordele fra et system med separate zoner.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com