Køleskab Safety Act

October 12

Køleskab Safety Act blev først vedtaget af den amerikanske kongres i 1956 at få virksomhederne til at tilføje en magnetisk lås til køleskab døre til at gøre det muligt at åbne dem indefra.

Før 1956

Før 1956 har køleskabe ikke nogen form for sikkerhedsmekanisme installeret i dørene. Forud for loven gøres til lov, børn vil finde gamle, forladte køleskabe og skjule dem mens du spiller, og uden nogen måde at åbne dem indefra, ville de dø af kvælning.

Køleskab sikkerhed Avt

Køleskab Safety Act gjort det så ingen nye køleskabe kunne komme på markedet uden at have en sikkerhed lås installeret i dørene. Loven gjorde det også ulovligt for producenter at indføre enhver køleskab til markedet, der blev fremstillet før den anførte dato og var ikke udstyret med enheden.

Krænkelser

Loven anført i afsnit 2, nogen, der har leveret et køleskab i strid med loven ville være skyldig i en forseelse og kunne sendes til fængsel i et år eller derunder og være en bøde på ikke mere end $1,000. Loven blev senere ændret til at give en bøde på $200.000, hvis overtrædelsen ikke resultere i en død og $500.000, hvis det gjorde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com