Sådan fjerner emballage Tape klæbemiddel

October 14

Emballeringsforskrifter tape er lavet til at holde, og det virker. Limen kan desværre fortsat holde efter tape er fjernet. At klistret restprodukt sjældent skrammer, er uigennemtrængelig for vand og ikke vil opløses på egen hånd. Hvis du ignorerer det, uønsket emballeringsforskrifter tape limen vil holde sig til andre emner, tiltrække snavs og kan ødelægge udseendet af din ejendom. Heldigvis, nogle enkle løsninger kan hjælpe med at fjerne tape rester. Ikke én metode er passende for hver situation, men mulighederne for at fjerne tape lim er få og let at mestre.

Instruktioner

Sådan fjerner emballage Tape klæbemiddel

•Fjern alle resterende bånd. For stædig tape, sæt hårtørreren på medium varme og hold det 12 inches væk. Dette vil blødgøre bånd nok til at lade dig rive det. Mere varme vil ikke hjælpe dig med at afslutte hurtigere. I stedet vil det adskille båndet fra klæbende, efterlader dig med et større område for at rengøre.

•Applicer et par dråber af olie-baseret produkt til en klud, og gnid det på en lille testområde af klæbemiddel. Vent 5-10 minutter, og derefter tørre det af med en tør klud. Hvis resten kommer ud, Gentag på resten af limen. Hvis limen er der stadig, genanvende olien, og lad det sidde i en anden ti minutter før tørre det ud. Brug en klud til at fjerne resten af olien.

•Hvis limen ikke kommer med olie-baserede produkter, vaske området grundigt med sæbe og vand. Gentag en test med en kommerciel opløsningsmiddel-baserede goo remover, normalt tilgængelige i afsnittet maling af isenkræmmere. Opløsningsmidler kan indeholde olie og andre kemikalier, der opløses eller neutralisere den klistret restprodukt. Men de kan også skade overfladen. Glas, plast, malet varer og færdige træ er særligt modtagelige for skade fra opløsningsmiddel-baserede produkter. Læs etiketten grundigt og teste en lille, uanselige område først. Hvis Remanensen opløses uden at forårsage skade, anvende opløsningsmiddel som anvist til resten af limen.

•Rengør overfladen med en svamp og varmt, sæbevand vand. Begge de olie - og opløsningsmiddel-baserede produkter kan kræve mere end én vask.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge Vådservietterne på produkter som elektronik, kan du ikke bruge sæbevand.
  • De opløsningsmiddel-baserede produkter er brandfarlige. Klude med opløsningsmiddel kan antænde. Kun bruge disse produkter i godt ventilerede rum. Skader fra opløsningsmidler er uigenkaldelig, så vær sikker på at prøve den olie-baseret metode først.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com