Hvad gør en/c A-Coil fryse op?

October 16

Hvad gør en/c A-Coil fryse op?

Mens oprustning af is på dele af en central klimaanlægget kan give udseendet at systemet gør et godt stykke arbejde, det stik modsatte er tilfældet. Is på levering linjer eller A-coil er en indikation af et større problem, men der er nogle skridt du kan tage for at afbøde problemerne.

Hvordan centrale AC værker

Centrale klimaanlæg (HVAC) består af flere komponenter. Uden for hjemmet tjener kompressoren til at presse en gasformige kølemedie, der forvandler det til en kold væske. Den kolde kølemiddel pumpes til den fordamper, som huser en "A-formet enhed med en serie af vævning rør kendt som A-coil. Som den kolde kølemiddel passerer gennem A-coil, blæses varm luft fra hjemmet hen over overfladen. Luften er kølet og luftfugtigheden udvundet, og sendes derefter på vej til værelserne i huset. Optages varmen vender den flydende kølemiddel tilbage til en gas og sender det tilbage til kompressoren hvor processen gentages igen og igen.

A-spole

En A-coil er normalt henvist til som spolen. Til huse i fordamperen, tjener denne enhed ikke kun cool varm luft, men fjerne fugtighed, så godt. Temperaturen i spolen, er lavere end dugpunkt-temperaturen, forårsager fugtighed til form på spolen og latente varme i et værelse er fjernet. Kondensation er drænet væk og den kombinerede kølet/tør luft køler hjemmet. Fordampere er ofte en componant af ovnen da de to enheder deler en fælles blæser.

A-Coil problemer

Frysning er et tegn på et problem med A-Coil og skal løses straks. Begynde med at lukke systemet ned og undersøge spoler og luftfilter. Hvis spolerne er blokeret op med is, tillade isen til at smelte så undersøge overfladen af spole for skidt og snavs. Tre problemer bør betragtes som når frysepunktet opstår: dirty filtre, beskidte coil og lav kølemiddel.

DIY rettelser

Filtre bør udskiftes hver måned, da de kan tilstoppe med støv og snavs derved reducere luftstrømmen og eventuelt giver kondens at fryse. Beliggende bag en ventil i væggen eller loftet, er ændre et filter enkel og billig. Rengøring A-coil er også enkel men kræver en lidt mere arbejde. Fjerne adgangspanelet på fordamper at afsløre A-spolen. Ved hjælp af en kommerciel coil rengøring spray, anvende rengøring løsning og lad det dryppe ud. Køre system for at have kondens skylle ud resten

Kalde en professionel

På grund af EPA regler, kan lave kølemiddel kun håndteres af en professionel VVS. Pro vil kontrollere kølemiddel niveauer, tilføje i fugemasse, hvis en lækage er mistanke og hinden kølemiddel niveauer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com