Sådan holder du Rust fra værktøjer

October 16

Sådan holder du Rust fra værktøjer

Værktøjer bliver ofte rustne, hvis de ikke passet eller gemt korrekt. Rust er en elektrokemisk proces, hvor de kemiske bindinger af metal nedbryde ved tilstedeværelse af fugt. Molekylerne derefter gendanne med en ilt molekyle fra fugt. På dette punkt et nyt stof viser sig kendt som rust. Forkæl dine værktøjer korrekt for at undgå dette kemiske ændringer.

Instruktioner

•Tør alle værktøjer efter hver brug. Ved at fjerne fugt fra overfladen af værktøjerne er der mindre sandsynlighed for, at rust vil danne. Bruge klude, køkkenrulle eller en klud til at tørre helt, værktøjet.

•Applicer en Tænk pels af smøremiddel. Smøremidler er olie-baserede produkter, der tilbyder værktøjer en beskyttende barriere mod fugt. Mineralsk olie, mineralske spiritus og voks er alle nyttige for at føje et vandtæt lag til værktøjer. Disse lag er midlertidige, men effektiv.

•Opbevar værktøjer i et køligt sted ud i solen. Hvis rust begynder at form på et værktøj, accelererer varmen fra sollys kun udbredelsen af rust.

•Hold værktøjer på et tørt sted. Selv om mange mennesker holde værktøjer i en kælder eller garage, er disse værelser normalt fugtig. Et bedre sted at opbevare værktøjer er i den største del af huset og fra værelserne, som får en masse fugt som badeværelse og køkken.

•Opbevar værktøjer i en lufttæt beholder på et køligt, mørkt og tørt sted. Beholderen beskytter værktøjerne mod fugt og sollys.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com