Hvordan at slippe af med flagermus

October 16

Hvordan at slippe af med flagermus. Flagermus er de ting horror film er lavet af. Men flagermus er faktisk gavnligt pattedyr, der forbruger store mængder af insekter, især myg. De kan også være sygdom sendere, så vi vil ikke have dem deler vores beboelsesrum. Flagermus er faktisk beskyttet af love i mange steder, således at slippe af dem kan være en klæbrig problem. Følg trinene nedenfor for at slippe af med et bat i dit hjem.

Instruktioner

•Find hvor flagermus raste og derefter kigge efter entryways, normalt en kvist, skorsten, under skodder og sidespor, tagsten, soffits og tagudhæng. En flagermus kan få i trug en åbning så små som 1/4-inch af 5/8-inch. Gå ud i skumringen og observere, hvor de opstår.

•Sæt excluders over hver åbning. Disse enheder tillade flagermus at forlade, men ikke genindtræde. De består af små stykker af vinduet skærmen hæftet over åbning i toppen så flagermus kan skubbe for at afslutte. Efter bat udgange, excluder klapperne lukker og han kan ikke finde ud af at komme tilbage.

•Lad udstødelse skærme i placere syv til ti dage at give flagermus en chance for at afslutte. Dette vil sikre, at du slippe af med alle bat.

•Tag skærme og forsegle alle åbninger med caulk, cement eller ståluld eller søm små bestyrelser over dem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com