Hvordan man opbygger en skifer gårdhave

October 17

Hvordan man opbygger en skifer gårdhave

Skifer er et udendørs landscaper perfekt stone. Holdbart og æstetisk tiltalende, det fremhæver udendørs levende rum og er både nemt og omkostningseffektivt at arbejde med. Skifer terrasser er forholdsvis enkelt at oprette og meget alsidig. At skabe en skifer gårdhave er en gør det selv projekt, der kan komme til at bære frugt i løbet af en dag.

Instruktioner

Hvordan man opbygger en skifer gårdhave

•Measure området hvor terrassen vil blive bygget. Markere området med spraymaling. Formidle disse målinger til en professionel på din lokale hjem forbedring butik. Deres beregninger vil fortælle dig de mængder, der er nødvendige for hver af de materialer, du køber.

•Klippe langs den markerede område med en spade. Fjern derefter sod i lukket område med en skovl. Hvis dette er en stor opgave, eller hvis materialet er skåret i og fjernet fortovet eller beton, bruge en gravemaskine. Det er bedst at hyre en professionel for dette segment af jobbet, hvis det er tilfældet.

•Brug et niveau for at fastslå, at området cut niveau. Når dette skridt, er du klar til at fortsætte. Hvis det ikke er plan, sprede snavs omkring med en skovl til niveau området.

•Lay skifer stykker på terrasse-område i det ønskede mønster. Skifer kan komme en af to måder. Det kan være i enkelte stykker eller kan komme som flere stykker forbundet med en mesh materiale. Enten måde er okay. Hæld sten støv mellem stykker af skifer. Komprimere støv med en tønde roller. Feje væk overskydende med en blød kost eller ren malerpensel.

•Applicer fuger mellem stykker af skifer. Tør væk overskydende med en fugtig klud eller svamp. Derefter, anvende en frakke af vejrfast sealcoating med en pensel eller rulle. Lad tørre i seks til otte timer før træde på eller at sætte møbler i skifer gårdhave.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com