Sådan fjerner døde gnavere bag vægge

October 17

Sådan fjerner døde gnavere bag vægge

Under gnavere i dit hus er en irritation, at de fleste hjem ejere oplever på et eller andet punkt. Det kan være endnu værre, hvis gnavere blevet fanget inde i din vægge og dør. Døde rotter inde i vægge kan forårsage en frygtelig lugt at vift i hele hele dit hus. Hvis dette sker, er der kun én måde at fjerne de døde dyr: du skal skære dem ud af væggene. Det kan tage dig flere forsøg på at lokalisere den nøjagtige placering af gnaver, men hvis du er persistente, du vil være i stand til at finde og fjerne den.

Instruktioner

•Find det område, hvor du tror gnaver er. Start i ethvert område, hvor du måske har tidligere hørt ridser fra inde i væggene. Gnavere ofte bunden på vægge før de dør. Placer din næse tæt på væggen og forsøge at finde det område, hvor lugt er den stærkeste.

•Sæt din håndholdt kraft så mod bunden af væggen hvor du tror gnaver er. Gøre en lavvandet, 1/2-til 3/4-tommer dyb skåret i drywall. Sørg for at du skære ikke for dybt ind i væggen - du kunne ramme elektriske ledninger, hvis du gør.

•Klippe et rektangel i drywall, der er stor nok til at fjerne en stor gnaver, såsom en possum eller stor rotte. Gøre rektanglet mindst 12 inches lang og 6 inches lang.

•Tryk én side af rektanglet ind i væggen indtil det bevæger sig i nok til at få fat i kanten. Forstå kanten af rektanglet og trække det gratis fra væggen. Sørg for ikke at skade brik, når du fjerner det; Du skal bruge den til at reparere hullet senere.

•Shine en lommelygte ind i hullet og se om du kan finde den døde gnavere. Trække gnaver ud af væggen og placere den i en plasticpose, når du har fundet det. Holde udkig hvis du ikke kan finde gnaver i det første hul, du klipper.

•Udskift del af drywall du klippe fra væggen. Smøre nogle spackle Kit eller gipsvæg cement over sømmene af snittet og lad det tørre. Re male væggen, hvis det er nødvendigt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com